23948sdkhjf

Vælg den korrekte stålkvalitet og opnå et materiale, der stort set holder evigt.

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Lær, hvordan du vælger den korrekte stålkvalitet og de rigtige fremstillingsparametre fra starten på kurset ”Korrosion og valg af rustfrit stål”, som FORCE Technology afholder den 4.-5. april 2018 i Brøndby.

Udbytte

Du får kendskab til alle de faktorer, der har indflydelse på korrosionsbestandigheden af rustfrit stål lige fra valget af stålkvalitet til driftsfasen.

Du lærer bl.a. om forarbejdning af rustfrit stål, valg af rustfrit stål til korrosivt miljø, overfladebehandling af rustfrit stål og anvendelse af rustfrit stål ved høj temperatur.

Målgruppe

Kurset er rettet mod konstruktions- og produktionsfolk samt indkøbere og brugere af tekniske komponenter og anlæg, herunder også laboratoriepersonale og personale beskæftiget med kvalitetssikring.

Tilmelding

Tilmeld dig på her eller hos Jette Jacobsen på e-mail jtj@force.dk eller på tlf. 43 25 04 24. I får 20% rabat, hvis I tilmelder jer tre eller flere fra samme virksomhed.

Yderligere information

Kontakt kursusleder Troels Mathiesen på tlf. 43 25 04 53, hvis vil vide mere om kurset, inden du tilmelder dig. Du kan også læse mere om kurset Korrosion og valg af rustfrit stål her.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.11