23948sdkhjf

ABB og Formula E indgår partnerskab for at skabe fremtiden for e-mobilitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af ABB A/S

“ABB FIA Formula E Championship” får den banebrydende teknologileder ABB som hovedsponsor til verdens første fuldt elektriske internationale FIA motor-sport-serie

ZURICH, SWITZERLAND, 9. januar 2018. ABB og Formula E går sammen i et banebrydende partnerskab for at promovere e-mobilitet som en bæredygtig fremtid. Formula E har siden sit første løb i Beijing i september 2014 etableret sig som den første elektriske internationale motorsport. Det næste skridt i udviklingen er at den globale banebrydende teknologileder ABB bidrager med sit navn, innovation og teknologiske lederskab til serien, som nu vil blive kendt som "ABB FIA Formula E Championship."

Med sin uovertrufne ekspertise inden for elektrificering og førende position inden for opladning af elektriske køretøjer med den største installerede base af hurtigladere til elektriske køretøjer verden over, er ABB den ideelle industripartner for Formula E. Formula E fungerer som en konkurrencedygtig platform til udvikling og testning af e-mobilitetsrelevante elektrificerings- og digitaliseringsteknologier, der hjælper med at forbedre design og funktionalitet af elbiler og infrastruktur samt de tilhørende digitale platforme. Sammen vil ABB og Formula E være ideelt positioneret til at skubbe grænserne for e-mobilitet.

"Vi er utrolig glade for at indgå partnerskab med Formula E, der skaber fremtiden for e-mobilitet," siger ABB CEO Ulrich Spiesshofer. "I dag forenes to pionerer. ABB og Formula E er et naturligt match i spidsen af de nyeste elektrificerings- og digitale teknologier. Sammen vil vi skabe den næste fase af udviklingen af dette spændende racerpartnerskab og fremme højtydende hold. Sammen vil vi skabe fremtiden - et elektrificerende løb ad gangen. "

Alejandro Agag, grundlægger og CEO i Formula E, sagde: “Dette er en historisk dag for Formula E og jeg er beæret over at kunne byde ABB velkommen som hovedsponsor og teknologipartner med deres ekspertise indenfor elektrificering og digitale teknologier. Vores to virksomheder er synonyme med at skubbe grænserne for hvad, der er muligt. Sammen, som partnere, vil vi vise banebrydende teknologi på globalt plan til fans og forbrugere som følger ABB FIA Formula E Championship”.

Som verdens førende inden for infrastruktur til elektrisk transport tilbyder ABB en lang række ladeløsninger til elbiler, el- og hybridbusser såvel som elektrificeringsløsninger til skibsfart og bane. ABB gik ind på lademarkedet for elektrisk transport tilbage i 2010 og har i dag en installeret base på 6.000 hurtigladere, og markedet vokser støt.

Om ABB FIA Formula E Championship

ABB FIA Formula E Championship er FIA’s elektriske gadeløbsserie og verdens første komplette elektriske internationale single-seat kategori i motorsporten. Formula E bringer racerbils action til verdens førende byer, hvor de skal køre ræs langs ikoniske skylines i byer som New York City, Hong Kong, Paris og Zürich.

Den fjerde udgave af ABB FIA Formula E Championship har 10 teams og 20 kørere som konkurrerer i 11 byer fordelt over fem kontinenter i kampen om at blive kåret ABB Formula E-mester. Det næste løb løber af staben i Marrakesh den 13. januar og afsluttes med 2018 mesterskabet i juli.

 

Følg Formula E:

www.FIAFormulaE.com
Facebook: www.facebook.com/FIAFormulaE
Instagram: www.instagram.com/FIAFormulaE
Twitter: www.twitter.com/FIAFormulaE (@FIAFormulaE)
YouTube: www.youtube.com/user/FIAFormulaE

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er teknologisk førende inden for elektrificeringsprodukter, robotter, motorer, industriel automation og elnet. Vi betjener kunder globalt inden for energiforsyning, transport og  infrastruktur. Med mere end 125 års innovation skaber ABB i dag fremtiden inden for industriel digitalisering, den elektriske omstilling og den fjerde industrielle revolution. Som hovedsponsor og teknologipartner af Formula E, den helt elektriske international FIA motorsportsklasse, skubber ABB grænserne for elektrisk transport I retningen af en bæredygtig fremtid. ABB opererer i mere end 100 lande med mere end 136.000 medarbejdere.  www.abb.com

  —
For mere information venligst kontakt:
Media Relations
Phone: +41 43 317 71 11
Email: media.relations@ch.abb.com
 
ABB Ltd
Affolternstrasse 44
8050 Zurich
Switzerland


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ABB A/S

Meterbuen 33
2740 Skovlunde
Danmark
ABB A/S

Send til en kollega

0.148