23948sdkhjf

Ekspertise over hele linjen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

På Anuga FoodTec 2018 demonstrerer MULTIVAC deres ekspertise inden for automatisering og linieteknologi med en automatisk traysealerlinie til pakning af slicet, fersk kød.

Det multifunktionelle og meget fleksible GMS 520 singlecut portioneringssystem fra TVI kan håndtere alle typer rødt kød og fjerkræ med minimalt betjeningspersonale – alle portioner uanset konsistens og altid optimeret i forhold til vægt og spild. Fileter, koteletter og steaks kan skæres ud af små og mellemstore stykker. Desuden kan f.eks. svinemørbrad udskæres i frossen tilstand (ned til -3° C) og roulade samt tynde grillstrimler af store stykker. Det samme gælder for hakkede produkter som gullasch m.m. Selv kød med ben kan skiveskæres ensartet, og såfremt produktet har den rette temperatur, kan der skæres ned til 1 mm tynde skiver. Den maksimale skivetykkelse er 50 mm. Portioneringssystemet sikrer til stadighed høj produktkvalitet på udskæring, formning og produktplacering.  En kapacitet på op til 4 udskæringer/sek. og kort skiftetid gør GMS 520 til et højeffektivt portioneringssystem endog med mulighed for yderligere udbytteoptimering.

Efter portionering transporteres produkterne til det multifunktionelle FPU 500 multitray ilægningsmodul fra TVI. Trays med formater på op til 340 x 275 x 80 mm (L x B x H) kan anvendes, og gennemsnitskapaciteten ligger på ca. 40 trays per minut.

De fyldte trays føres herefter frem til en T 800 traysealer, som er designet til at producere MAP- og MultiFreshTM vakuumskinpakker i store serier.  Der er mulighed for at pakke produkter med en protrusion på op til 20 mm, og stadigvæk med et attraktivt pakkeudseende. Pakkemaskinen, der kan behovstilpasses, har energirigtige drivsystemer, tåler kraftig rengøring (washdown) og giver mulighed for hurtige formatskift. IPC06-styringen er brugervenlig og maskinen kan betjenes fra begge sider.

På de færdige pakker påsættes herefter labels vha. et båndanlæg type L 310 med rundtom-etikettering fra MULTIVAC Marking & Inspection. En LD 210 dispenser, der er designet til de høje hygiejnekrav inden for fødevareindustrien med beskyttelsesklasse IP69K, påsætter etiketter med en længde på op til 500 mm på oversiden og begge sider af pakken, inden der etiketteres på bunden. Rundtom-etikettering giver en meget fin pakke, særligt ved vakuum-skin-pakker, da etiketten fungerer som ”sleeve”. På Anuga FoodTec anvendes stive papiretiketter, der signalerer høj kvalitet.

Den fuldt integrerede TTO 10 termo-transfer printer, som kan printe produktionsdata eller koder, sikrer holdbar og præcis trykning af relevante pakkedata. Etiketjustering med grafisk display i HMI-styringen og maskinens lagrede receptindstillinger for det enkelte produkt sikrer hurtigt og nemt produktskift.

Derudover viser MULTIVAC en pladsbesparende og brugervenlig kombination af checkvejer og metaldetektor (I 211) til detektering af metaller. Det stabile og vibrationsreducerende stel sikrer præcis vægtkontrol. Da indstillingerne lagres i maskinen for det enkelte produkt, er produktskift ikke noget problem.

 

Mød Multivac A/S til Anuga FoodTec på stand Hal 9.1, stand A020.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.095