23948sdkhjf

Ny salgsingeniør hos Moldow

| Medlemsnyhed | Indrykket af Moldow A/S

René M. Riishøjgaard er ny salgsingeniør på det danske marked

Moldow A/S har ansat René M. Riishøjgaard som ny sælger på det danske marked. Med udgangspunkt i Renés erfaring og viden om udsugning og ventilation vil han sammen med de øvrige sælgere være ansvarlig for at sælge Moldows filter-, male- og ventilationsanlæg til danske industrivirksomheder.

– Vi oplever god aktivitet på det danske marked, og i forbindelse med at en af vores sælgere, Vagn Winum, som har været i firmaet i mere end 45 år, er gået ned i tid, har vi ansat René til at overtage nogle af hans opgaver og videreudvikle det danske marked i samarbejde med den øvrige organisation, forklarer Moldows direktør, K. Preben Hansen.

– Med en baggrund som maskintekniker og mange års erfaring indenfor specielt ventilationsbranchen føler jeg, at jeg har et godt udgangspunkt for at indgå i Moldows salgsorganisation og sikre en stærk position på det danske marked, udtaler René.

Moldow sælger komplette ventilations- og filtersystemer til produktionsvirksomheder samt maleanlæg til plast-, metal- og træindustrien både til det danske marked og til eksport. En ikke uvæsentlig del af arbejdet i Danmark er energioptimering af eksisterende anlæg, hvor der kan opnås energitilskud og store besparelser for virksomheder med ældre anlæg.

René er 48 år, uddannet maskintekniker og bor i Rødding med sin kone og deres 4 børn. Han har tidligere været ansat hos Prima-vent, MultiAir og senest Dyrholm.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Moldow A/S

Jørgen Hansens Vej 1
6670 Holsted
Danmark
Moldow A/S

Send til en kollega

0.108