23948sdkhjf

RS Components introducerer kompakte og højtydende industrielle Ethernet-interfaces fra Hirose

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Nyt ix Industrial-sortiment sætter nye standarder for robusthed, ydeevne og miniaturisering af Ethernetstik til Industrial Internet of Things-applikationer

Januar 2018RS Components (RS) lagerfører nu dele af ix Industrial™-sortimentet fra Hirose. Det sætter en højere standard for Ethernet-interfaces og møder de udfordringer, som Industry 4.0 og IIoT (Industrial Internet of Things) har. Hirose har udviklet denne nye teknologi for at levere et robust Ethernet-interface i miniatureformat, som potentielt kan erstatte den traditionelle RJ45-forbindelse. ix Industrial er velegnede til brug i sikkerhedssystemer, fabriksautomation som f.eks. maskiner og robotteknologi, kommunikations- og datanetværk samt transportapplikationer.

Enhederne fylder 70% mindre end standard RJ45 og muliggør parallel montering med10 mm pitch. Forbindelserne er også meget sikre, fordi to metalkroge med snaplås sørger for, at fatningen og stikket er mere sikkert forbundet. Robustheden fås ved brugen af fem hulmonterede skærm-pins, som giver maksimal stabilitet på printkortet. Det øger styrken og giver en holdbar tilslutning. Den robuste struktur muliggør 5000 til/frakoblinger og understøtter modstandsdygtighed over for vibrationer og stød. 

Interfacet overholder Cat 6A, 10 Gbps, Ethernet-dataoverførsel og er standardiseret i henhold til IEC/PAS61076-3-124. Dataoverførsel er sikkert, selv i EMC-kritiske applikationer, på grund af det optimerede skærm-design, som sikrer høj modstandsdygtighed over for interferens.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.163