23948sdkhjf

Skrappe hygiejnekrav er afgørende

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTF-Aalborg A/S

Høj hygiejnestandard og brug af hygiejnisk inventar hjælper fødevarevirksomheder i kampen mod bakteriologisk forurening.

ØGET FOKUS PÅ HYGIEJNE I FØDEVAREINDUSTRIEN
Fødevareindustriens øgede fokus på hygiejne stiller stadig større krav til indretning af hygiejnesluser og omklædningsfaciliteter med adgangskontrol bl.a. ved hånddesinfektion samt såle- og støvlevaskere.

Fødevareindustrien har meget skrappe hygiejnekrav, og derfor er det afgørende for fødevareproducenter at have hygiejnisk inventar, som hurtigt og effektivt kan rengøres. De rustfri stålprodukter i NTFs hygiejneprogram opfylder fødevareindustriens høje hygiejnekrav. De har en hygiejnisk udformning, som kombinerer design og funktion med fokus på effektiv rengøring, hurtig og let opstilling samt nem betjening i hverdagen.

HÅNDHYGIEJNE ER KRITISK FOR HYGIEJNEN
Det er kritisk, at fødevarevirksomheder også holder et højt hygiejnisk niveau inden for hånddesinfektion for at minimere risikoen for udbrud af listeria. Med rustfri håndvaske, indgangs- og adgangskontrol med drejekryds og dispensere til papir, hvor der er lagt stor vægt på rengøringsvenlighed, tager fødevarevirksomheder et stort skridt i retningen af en bakteriefri produktion. Alle produkter fra NTFs hygiejneprogram er fremstillet i rustfri stål med fokus på opretholdelse af den høje hygiejnestandard, der er særlig vigtig inden for fødevareindustrien.

SÅLE- OG STØVLEVASKERE GIVER HØJERE SIKKERHED
Såle- og støvlevaskere er med til at sikre en bedre hygiejne hos fødevareproducenter, da produkterne effektivt rengør fodtøjets såler og skafter, hvorved eventuelle bakterier og andre urenheder bortvaskes. Såle- og støvlevaskere indgår også i NTFS hygiejneprogram og fås i mange forskellige typer og størrelser. De har en robust konstruktion, som tillader hurtig og grundig rengøring af sålerne af to vandretliggende og roterende børster samt lodret roterende børster. Dette design sikrer endvidere et minimalt tids- og energiforbrug, når støvleskafterne rengøres.

RENGØRINGSVENLIGE TØRRESTATIVER
Efter en lang arbejdsdag hos en fødevareproducent skal handsker, sko og støvler rengøres og hænges til tørre, så de er klar til brug den efterfølgende arbejdsdag. Det er vigtigt, at handsker, sko og støvler bliver rengjort og tørret korrekt, således der ikke sidder urenheder tilbage, som kan forårsage bakterieudbrud. Til dette formål anvendes tørrestativer, som tørrer handsker, sko og støvler i løbet af natten på en effektiv, men skånsom måde, hvorved holdbarheden af beklædningen forlænges. Tørrestativerne anvender lufttørring med luft fra lokalet, hvor luftstativet er placeret. De er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet, der gør dem særdeles holdbare. De er udført i et hygiejnisk design, der sikrer, at de er yderst rengøringsvenlige.

Inventar i rustfrit stål til fødevareindustrien


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTF-Aalborg A/S

Hagensvej 17
9530 Støvring
Danmark
NTF-Aalborg A/S

Send til en kollega

0.114