23948sdkhjf

Ny regulator serie hos PG Flowteknik Scandinavia

| Medlemsnyhed | Indrykket af PG Flowteknik Scandinavia ApS

Regulator program udvides med Hy-lok "by Aura Gas Controls"

PG Flowteknik Scandinavia har tilføjet endnu et agentur til produktporteføljen. "Hy-Lok regulators by Aura Gas Controls" er et samarbejde mellem Hy-Lok Europe og Aura Controls i USA som er et mærke under Concoa. Concoa er markedsleder i USA indenfor rigtig mange forskellige typer af regulatorer, omskifterpanler og andre typer af gasmixer produkter. Concoa har i mange år brugt Hy-Lok fittings til deres paneler så et samarbejde har været naturligt.
For PG Flowteknik er det ikke en udskiftning af det gode samarbejde vi har med Rotarex eller Pressure-Tech men en udvidelse af vores regulator program. 

Hvis man er ude i ekstreme krav kan Aura regulatorerne fås med Dursan behandling, som er en slags glascoating, der giver en ekstrem fin overflade rughed. Dette kan være særdeles velegnet til ultra rene gasser hvor man ønsker meget præcise målinger i sit system eller til aggrassive gasser hvor man normalt bruger f.eks monel eller hasteloy. Dursan er mange gange mere resistent end disse metaller og skal derfor ikke skiftes i så høj grad som dem - hvis de overhovedet SKAL skiftes.

Auras standard regulatorer kan leveres på 1-2 uger 

Se mere på PGFLOWTEKNIK.DK eller ring til os på 73841230.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PG Flowteknik Scandinavia ApS

Rugvænget 19 C
2630 Taastrup
Danmark
PG Flowteknik Scandinavia ApS

Send til en kollega

0.062