23948sdkhjf

Nye netværksgrupper indenfor BRC, IFS og FSSC 22000

| Medlemsnyhed | Indrykket af QMS-Consult ApS

Hvis din virksomhed enten er certificeret efter BRC, IFS eller FSSC 22000, så deltag i en af QMS-Consults nyetablerede netværksgrupper, der er målrettet disse standarder. Netværksgrupperne starter op i marts/april 2018

QMS-Consult har pga. positiv feed back fra vores eksisterende kunder i fødevareindustrien valgt fra starten af 2018 at oprette netværksgrupper indenfor de kendte fødevaresikkerhedsstandarder. Herunder vil vi etablere netværksgrupper udelukkende for danske BRC, IFS og FSSC 22000 certificerede virksomheder. Grupperne henvender sig til ledere og nøglepersoner, som arbejder med kvalitet og fødevaresikkerhed i henhold til enten BRC, IFS eller FSSC.

Mål med QMS-Consults netværksgrupper
QMS-Consults mål med netværksgrupperne er, at give deltagerne et attraktivt tilbud om et stærkt redskab til videndeling, som både kan bidrage til den løbende efteruddannelse, og som samtidig er økonomisk overkommelig. Prisen er 3.950 kr årligt og det halve for deltager nummer 2 fra samme virksomhed. Temaet i netværksgrupperne er udelukkende BRC, IFS eller FSSC 22000 (afhængig af hvilken netværksgruppe du tilmelder dig). Dette omfatter bl.a. tolkning af standarden, tendenser i nye revisioner, diskussion af løsninger til overholdelse af standarden m.v., og du vil få lejlighed til at diskutere det med ligesindede, der er certificeret efter samme standard. Såfremt der er interesse bliver der i første omgang dannet netværksgrupper indenfor følgende temaer: BRC Food, BRC Packaging, IFS Food og FSSC 22000 Food.
Tilmelding kan ske via vores hjemmeside.
Læs mere om vores nye netværksgrupper i vedlagte skrivelse.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
QMS-Consult ApS

Randersvej 21
8870 Langå
Danmark
QMS-Consult ApS

Send til en kollega

0.097