23948sdkhjf

Økonomisk produktion af formskårne pakker, selv i små partier

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

Med innovative formskæring er det blevet rentabelt at producere formskårede pakker i små partier på dybtrækningsmaskiner.

Nyheden, BAS 20, formskæring, er kendetegnet ved et meget kompakt design og passer godt til dybtrækningsmaskiner og er også velegnet til mindre virksomheder. Med korte indstillingstider opnås stor fleksibilitet i forhold til pakkedesign og det pakkeformat og pakkematerialer som skal anvendes. BAS 20 kan designes til skæring uden foliespild, og dermed opnås en væsentlig besparelse på forbrugsmaterialer og reduktion af pakkeomkostningerne.

På messen viser MULTIVAC BAS 20 på den kompakte R 145 dybtrækningsmaskine, der giver mulighed for en række nye optioner til større effektivitet i pakkeprocessen og endnu højre pakkekvalitet. Det drejer sig bl.a. om en markant forøgelse af fremtrækslængden på formværktøjet samt mulighed for en ekstra forvarmestation, der medfører en fordobling af kapaciteten. Forskellige formningssystem er er også medvirkende til øget kapacitet. Hvis der anvendes eksplosionsforming med hurtig trykopbygning og større volumenflow, fordeles folien bedre og mere ensartet i formværktøjet end ved standard formningssystemer. Det betyder også, at der kan produceres med op til 15 procent tyndere folier uden at gå på kompromis med pakkekvaliteten. Andre fordele som f.eks. bedre barriereegenskaber i forhold til eksterne påvirkninger af pakken kan opnås ved formningssystem med stempel.

Derudover har R 145 et innovativt skuffesystem til form- og svejseværktøjer. Da underparten også kan trækkes ud af siden på maskinen, skabes en nem og ergonomisk korrekt adgang. Formatskift kan foretages sikkert og frem for alt væsentlig hurtigere en ved manuel håndtering af værktøjerne. Skuffesystemerne betyder en tidsbesparelse på mere end 60 procent pr. formatskift.

 

Mød Multivac A/S til Anuga FoodTec på stand Hal 9.1, stand A020.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.129