23948sdkhjf

Process Engineering støtter Danmarks Indsamling 2018!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Process Engineering A/S

Process Engineering har igen i år valgt, at støtte Danmarks Indsamling som i år sætter fokus på de forhold når børn vokser op uden et hjem.

Process Engineering har igen i år valgt, at støtte Danmarks Indsamling som i år sætter fokus på de forhold når børn vokser op uden et hjem.

Børn uden hjem handler om mere end at mangle et sted at spise og sove. Børn uden hjem mangler først og fremmest et sted at høre til, et sted at være tryg, et sted at være barn. Et barndomshjem.
Millioner af verdens børn har ikke noget hjem. Nogle fordi de aldrig har haft et, andre fordi de er på flugt fra krig, fattigdom, sult og sygdom. Alt for mange børn kæmper hver dag for at overleve det liv, hvor de alt for tidligt er tvunget til at blive voksne.
Børn uden hjem er børn, der ikke har et trygt sted at tage hen. Mange ved ikke, om de skal tilbringe natten i et telt, i en forladt bygning eller under åben himmel. Børn uden hjem lever ofte som nomader tvunget til at bevæge sig fra sted til sted. På flugt fra soldater og folk, der vil dem ondt, og på jagt efter mad og bolig.

Børn uden hjem er også børn, der må søge efter mad i skraldespande eller på lossepladser. Nogle børn tjener til føden som parkeringsvagter, bilvaskere eller skopudsere. De kan være heldige at klare sig. Andre må gå gennem dagen med tiggeri, tyveri og prostitution

Ingen ved præcis, hvor mange børn, der ikke har et hjem. FN vurderer, at der er op mod 150 millioner gadebørn i verden. Hertil kommer millioner af børn i flygtningelejre, og børn der er på flugt.
En barndom uden et hjem skader ikke bare børnene. Det skader også de lande, de bor i. For uden et hjem, har børnene sjældent adgang til skole eller lægehjælp. Det betyder at de generationer, der skal bygge samfund op og være med til at skabe fred og udvikling, ikke har kræfterne til at drive deres lande fremad.

www.danmarksindsamling.dk

Process Engineering A/S

LinkedIn

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Process Engineering A/S

Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Danmark
Process Engineering A/S

Send til en kollega

0.094