23948sdkhjf

Mugne kapsler koster kassen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Naturlig Desinfektion

Er du producent af drikkevarer på flaske, er dit værste mareridt måske mugne kapsler. For de betyder tilbagekaldelser og store omkostninger. Men der er hjælp at få, for via UVC lys kan du desinficere kapslerne effektivt.

Skimmel og mug i kapsler kan give store problemer i enhver produktion af drikkevarer eller andre flydende produkter.

UVC lys på kapsellinjen – tæt på påsætning – kan også sikre din produktion mod mugne kapsler. UVC lyset dræber bakterier og skimmel på kort tid, og helt uden brug af kemi. Flere og flere producenter vælger en effektiv løsning fra vores sortiment af UVC lamper. Lamperne kan leveres med aluminiums- eller rustfri stålkabinet og i mange typer. Elektronikken kan tilpasses jeres ønsker og behov og monteringsmulighederne er mange.

Her her vi fået lov at bruge et billede fra Nohrlund som laver økologiske coctails på flaske til det danske marked.  Med Nohrlunds egne ord er de mere end producenter af fantastiske økologiske cocktails på flaske. De har skabt et univers af unikke cocktailoplevelser, der den dag i dag udfolder sig på nogle af de største festivaller, de bedste restauranter, caféer, og barer, og til store nationale og internationale events.

UV anlægget fra Naturligdesinfektion er valgt for at få ekstra sikkerhed for fuldstændig desinfektion af de særligt følsomme områder og så produktet til enhver tid lever op til deres høje kvalitetskrav.

ND Air 42Short UV anlægget er designet til at dræbe bakterier, vira og svampe og kan på ganske lidt plads, sikre en effektiv desinfektion af kapsler, flaskehalse, transportbånd og emballage.

Få vejledning til hvordan du kan få monteret UV lys i din produktion, ved at kontakte os på mail@naturligdesinfektion.dk eller telefon 22680680.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Naturlig Desinfektion

Lundingvej 39
6100 Haderslev
Danmark
Naturlig Desinfektion

Billeder & videoer

DSC_1521muggen glas

Send til en kollega

0.107