23948sdkhjf

Testo 440 multiinstrument til lufthastigheds- og indeklimamålinger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Buhl & Bønsøe A/S

Produktnyhed: Måleinstrument testo 440 til lufthastigheds- og indeklima (IAQ) målinger kombinerer alsidighed med et højt niveau af brugervenlighed

Buhl & Bønsøe A/S forhandler måleinstrumenter fra tyske Testo. Som en del af fejringen af sit 60-års jubilæum, lancerer Testo et splinternyt måleinstrument til lufthastighed og IAQ (Indoor Air Quality) målinger. testo 440 er kompakt, håndholdt og har brugervenlige menuer og trådløse følere. Det gør det nemt at udføre forskellige målinger på air condition- og ventilationsanlæg.

Intuitive målemenuer

Måling af lufthastighed, IAQ og komfort udføres ofte i henhold til standardiserede procedurer og normer. For at gøre arbejdet lettere for brugeren, er menuerne i testo 440 struktureret og predefinerede til følgende målinger: Volumen flow målinger i kanaler og udtag, k-faktor, turbulensgrad i hht. EN ISO 7730/ASHREA 55, køle-/opvarmningseffekt, skimmelindikation og datalogning (registrering af målinger med predefinerede intervaller).

Flere anvendelsesmuligheder med mindre udstyr

Der fås følere til testo 440 til måling af lufthastighed, temperatur, luftfugtighed, turbulensgrad, CO2, CO og lysintensitet. Der kan vælges mellem trådløse og kablede følere  De trådløse Bluetooth® følere sikrer en større grad af bevægelsesfrihed når målinger udføres, og sparer plads i transportkassen. Derudover er det muligt, at kombinere et universelt følerhåndtag med alle tilsvarende følere og følertilbehør. Dette gør, at man meget hurtigt kan skifte fra at måle indendørs luftkvalitet til fx volumen flow i et ventilationsanlæg. 

Tydeligt, pålideligt og sikkert

Det store display på testo 440 viser op til 3 måleværdier samtidigt. Det er nemt at konfigurere målinger og se resultaterne på et øjeblik. Måleinstrumentets hukommelse kan optage op til 7.500 måleprotokoller. Disse kan eksporteres til Excel via et USB-interface. Lille printer til on-site dokumentation fås som ekstraudstyr.

Sæt og modelversioner

testo 440 multiinstrument fås i 2 versioner. testo 440 dP er teknisk set identisk med basisversionen, men har derudover en integreret differenstrykføler. Dette gør det muligt, at foretage målinger ved filtre såvel som Pitot rør og k-faktor målinger. Det tilbydes flere sæt bestående af måleinstrument, følere og tilbehør til de vigtigste anvendelsesområder herunder ventilation, udluftningssystemer, indeklima og ventilation/ air condition målinger i laboratorier).

Medlemsnyhed

Indrykket af
Buhl & Bønsøe A/S

Hassellunden 11A
2765 Smørum
Danmark
Buhl & Bønsøe A/S

Billeder & videoer

Udklip2

Send til en kollega

0.155