23948sdkhjf

Smurfit Kappas bæredygtige frugtemballage har ført til en stigning i salget på 50 %

| Medlemsnyhed | Indrykket af Smurfit Kappa Danmark AS

Smurfit Kappas bæredygtige emballage har en banebrydende effekt på det europæiske frugt og grønt marked, hvor én kunde kan rapportere om et øget salg på 50 %.

Smurfit Kappa blev kontaktet af en polsk leverandør af friske varer, der ønskede et mere bæredygtigt og hygiejnisk alternativ til de trækasser og kurve, der blev brugt til jordbær. En gruppe specialister analyserede emballagen og alle dele af forsyningskæden og fandt frem til nøglefaktorer, der var årsag til transportskader.

Tests og analyser gav en viden, der blev brugt til at skabe de to designs SofruPak og SofruBox. Med disse emballager opnåede man i dette tilfælde en øget effektivitet i logistikkæden idet lagerpladsen blev reduceret med 70 %. Derudover blev der udviklet et nyt brandet design, som fik stor opmærksomhed i butikkerne og derved førte til en stigning i salget på 50 %.

Flere og flere detailhandlere og fødevareproducenter i Europa anerkender fordelene ved papirbaseret emballage. Smurfit Kappas emballageløsninger kan tilpasses og genbruges, ligesom de kan nedbrydes fuldstændigt inden for få måneder, hvilket er et nøglekrav for den blomstrende økologiske fødevarebranche.

Emballage og måden, hvorpå den nedbrydes, påvirker i stadig større grad kundernes købsbeslutninger.

Edwin Goffard, Chief Operating Officer, Corrugated Europe, udtaler: "Bølgepapemballage passer godt sammen med højkvalitets-branding, som er en vigtig differentierende egenskab. Emballage med tryk er umiddelbart genkendelig og har derved en tydelig fordel i butikken, når kunderne står over for at skulle foretage et valg."

 "Vi ser også et stigende antal detailhandlere og avlere, der forsøger at bruge en mere bæredygtig emballagetype, der er 100 % bionedbrydelig og ikke skader kloden."

Smurfit Kappa udstiller en række emballageløsninger til branchen for frugt og grønt og bruger virtuel reality-teknologi til at præsentere sin unikke salgsfremmende emballage på den 26. årlige Fruit Logistica-messe i uge 6.

Om Fruit Logistica

Fruit Logistica-messen præsenterer de seneste innovationer og ydelser til frugt og grønt branchen på alle stadier i den internationale forsyningskæde. Du kan finde Smurfit Kappa i hal 11,2 med en udstilling, der omfatter virtual reality-teknologi og viser, hvordan Smurfit Kappas emballage kan fremme salget. Smurfit Kappa har også fokus på emballagens fremtid på workshoppen om frugt og grønt kl. 13.00 på udstillingens første dag (7. februar).

 2018 Fruit Logistica-messen finder sted på Messe Berlin den 7.-9. februar.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Smurfit Kappa Danmark AS

Jens Holms Vej 51
6000 Kolding
Danmark
Smurfit Kappa Danmark AS

Send til en kollega

0.108