23948sdkhjf

NYHED - Laboratorieglas og -udstyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af Drifton A/S

Drifton A/S introducerer GLASSCO til det danske marked – en verdensomspændende og innovativ spiller inden for laboratorieglasindustrien, der leverer produkter af højeste kvalitet til lave priser.

Det er Drifton A/S, der introducerer GLASSCO til det danske marked – men der er langt fra tale om en ny spiller inden for laboratorieglasindustrien.
GLASSCO er en familievirksomhed, der på to generationer har formået at opnå status som et førende og verdensomspændende brand inden for laboratorieglas og -udstyr. 

Som de første i verden printer GLASSCO såkaldte QR-koder på deres volumetriske glas. Det betyder, at det bliver væsentligt nemmere at holde styr på certifikater, standarder og manualer mv. Du holder ganske enkelt din mobil hen til produktet – og kommer øjeblikkeligt frem til alle de datablade, som ofte har det med at blive væk.

Drifton A/S udbyder et bredt udsnit af GLASSCO’s glassortiment som for eksempel bægere, kolber, buretter, flasker, dyrkningsrør, filtreringsudstyr, pipetter og cylindere – men også øvrigt laboratorieudstyr som dispensere, omrørere og varmekapper.

Se hele udvalget af laborataboratorieglas og -udstyr fra GLASSCO og køb det direkte på webshoppen www.drifton.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Drifton A/S

Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Danmark
Drifton A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11