23948sdkhjf

”Det er dejligt selv at kunne opbygge præcis det, vi har behov for i IPW”

| Medlemsnyhed | Indrykket af IPW Systems A/S

IPW's kvalitetsledelsesystem er blevet kernen i FIPROS produktionskæde. Alle medarbejdere bruger det, og FIPROS tilpasser løbende systemet til det aktuelle produktionsflow.

"Da vi fik IPW, havde vi et hav af dokumentation, men vi brugte den nye start til at skære ind til benet og skrive det hele om. Nu omfatter systemet alt fra varemodtagelse, produktionsinstruktioner, certificate of conformity, vareafsendelse, afvigelser og audit, logbøger og rengøringslogbøger, observationer, karantæne, udleveret udstyr til medarbejdere … ja, det hele", siger Christian M. Sørensen, Kvalitets- og IT leder ved FIPROS A/S & AB.

"Vi har også fået en SOP-skabelon, som standardiserer og giver en ensartethed i vores instruktioner. Vi har så valgt at udbygge SOP’en med video, for vi har en del omstilling af maskiner, og med video kan man vise præcis, hvor der skal trykkes og redigeres her og der. Netop nu har vi søsat Læs & Forstå-kvittering. Det er så nemt, som det kan være." 

Christian M. Sørensen og hans kollegaer justerer hele tiden på systemet, så det er tilpasset det aktuelle produktionsflow:

"Det er utrolig udviklende at have den tætte sparring med IPW. Anita kalder mig for IPW’s mest kreative kunde, for jeg har nok 100 forbedringsforslag liggende i support. Det betyder, at der hele tiden kommer nye ting frem, som fungerer supergodt i praksis. Og det betyder, at man anbefaler IPW videre til sit netværk. Det gjorde jeg faktisk så sent som i sidste uge." 

Få hele historien her

Medlemsnyhed

Indrykket af
IPW Systems A/S

Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Danmark
IPW Systems A/S

Send til en kollega

0.095