23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad er en statisk eliminator?

Statiske eliminatorer neutraliserer de statisk elektriske ladninger, der forårsager støv og fejl i en lang række industrielle processer.

Materialer som papir, plastik og tekstiler indeholder normalt et lige antal positive og negative ladninger. Friktion kan forstyrre denne balance, hvilket medfører, at materialet bliver elektrisk ladet.

Disse elektriske ladninger (statisk elektricitet) udøver en kraft på de omkringliggende genstande, hvilket kan skabe problemer i produktionen som f.eks:

  • Materialet klæber, frastøder eller krøller
  • Tiltrækning af støv
  • Dannelse af gnister og brandfare
  • Elektriske stød
  • Funktionsforstyrrelser

Da plast, papir og tekstiler er isolatorer aflader de ikke ved jordforbindelse. En statisk eliminator kan derfor være nyttig.

Vores statiske eliminatorer er elektrisk drevne og stødfri ionisatorer, der leverer både positive og negative ioner til overfladen af det ladede produkt. Hermed elimineres statisk elektricitet og den elektriske balance genoprettes.

Nye og forbedrede løsninger, der performer op til 34% mere effektivt
Vores nye Gen4 produkter eliminerer statisk elektricitet og støv på afstande op til 6 meter. Vi tilbyder to typer produkter til statiske eliminering: dem, der bruger trykluft og dem, der ikke gør.

Se mere om eliminering af statisk elektricitet og de nye Gen4 produkter her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.078