Trenden i Mayonnaise

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denico Food Ingredients

DenCream 'all in one' løsning gør det muligt at tilpasse sig markedet.

Mayonnaise har altid haft en særlig plads ved os danskere, hvor den er blevet brugt flittigt i de danske hjem til at give maden et pift. Den cremet og runde smag kombineret med et strejf af eddike har fundet sin plads i vel næsten alles hjem.

Kigger man tilbage på de sidste tyve år hvor vi mennesker er begyndt at gå mere op i vores spisevaner, er det tydeligt at salget af mellem og lav fedt mayonnaiser er steget betydeligt, og tilsvarende er den original mayonnaise med 80% fedt faldet.

Grunden til dette fald af fuldfed mayonnaise skyldes flere ting, og en af de væsentligste er at det nu er muligt at lave en god og velsmagende lav fedt mayonnaise, som ikke er så langt væk fra den originale mayonnaise på 80% fedt.

Denico Foods Ingredients har igennem tiden udviklet og forbedret dette segment med deres DenCream løsninger, da forholdet mellem den emulgerende del og den stabilisering del er essentiel for at kunne opnå den helt rigtige tekstur og mundfylde.  

DenCream er en ’all in one’ løsning, som sikre ensartet kvalitet og stabilitet, derudover er den proces og syre tolerant.

Vi er klar til at diskutere og inspirer dig med vores DenCream løsninger, både med- og uden æg, for at give endnu mere frihed i produktionen.  

Kontakt os på ingredients@denico.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denico Food Ingredients

F.L.Smidths Vej 12
8600 Silkeborg
Danmark
Denico Food Ingredients

Send til en kollega

0.096