23948sdkhjf

Packo fødevarepumper - Når overfladen skaber energioptimering.

| Medlemsnyhed | Indrykket af VERDER A/S

Packo Fødevarepumper er som udgangspunkt produceret i rust samt syrefast stål eller duplex. Hvor overfladebehandlingen spiller en væsentlig rolle til finish samt rengøringsevnen.

Når Packo Pumper som er en del af Verder gruppen, producere pumper til fødevare samt Pharma området tager man udgangspunkt i de bedste materialer som i samarbejde med metalforarbejdningen samt elektropoleringen i eget hus, giver den helt rigtige overflade,

Overflade som ikke kun er rigtig at se på, men også den indvendige finish samt materialet som får kontakt med medierne er nede på  < 0.4 μm. Med denne overflade opnår man ikke kun det rigtig flow i produktet men også en hurtig rengøring der ialt vil give en energioptimering i en travl produktion. 

Eksempel fra PHP2 serien af Pharma pumper tæller fordele som; 

Robust procespumpe i AISI 316 L
Åben impella system
Energi optimeret og meget lav NPSH
EHEDG, FDA og 3A certificering. 
Konstrueret efter ASME BPE retningslinjer
Electropoleret samt modulerbar opbygning. 
Let vedligehold.
Egnet for for CIP and SIP rengøring
Speciel opbygning af mekaniske tætninger. 

Standard komponenter samt egenkonstruktion sikre optimal servicevenlighed samt lang levetider. 

Verder Group som i dag tæller godt 1600 ansatte, har datterselvskabet Verder A/S i Danmark, som står klar med råd samt vejledning om det gælder maskinbyggere eller produktion.

Packo er idag specialister i rustfrie centrifugalpumper, har udover tilpassede pumper også standard serier til såvel mælk, tankbiler, ølproduktion, køling. Se det nye katalog samt kontakt verder A/S idag for dialog omkring fremtidens behov på Tlf. 3636 4600 eller se vores muligheder på www.verder.dk 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VERDER A/S

Agervænget 2, Tved
6000 Kolding
Danmark
VERDER A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.115