23948sdkhjf

Luftbesparende ion luftdyse til effektiv punkt-ionisering

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Vælg mellem fast installation eller fleksibel slange på fod

Ion luftdysen leverer en koncentreret luftstrøm, der kan ramme et meget koncentreret punkt uden at forstyrre andre områder. Denne støjsvage, fokuserede luftstrøm giver mulighed for en utrolig hurtig nedbrydning af statisk elektricitet samt rengøring.

Med ion luftdysen får man den ideelle måde at fjerne statisk elektricitet og støv fra små dele inden vakuum filmindpakning/vakuumpakning, emballering, tryk, malerarbejde eller færdigbehandling.

Ion luftdysen benytter den omgivende luft og tilfører en ioniseret trykluft i forholdet 5:1, hvilket minimerer trykluftforbruget og øger den ioniserede luftstrøm. Kraften kan justeres fra ‘eksplosiv’ til ‘brise’.

Bærbar eller fastmonteret løsning
Vælg mellem fast installation eller fleksibel slange på fod. For faste installationer er den kompakte Ion Luftdyse det bedste valg, da den er meget let og nem at installere ved anvendelse af en 1/8 NPT gevind.

For installationer, hvor ændring af position er hyppigt forekommende, er den fleksible montering på fod ideel. Denne version kan placeres tæt på, og slanges kan bøjes, så den ioniserede luftstrøm sigter præcist mod det ønskede område. Da slangen ‘husker’, vil den ikke bøjes eller krummes, men vedbliver at holde sigtet, indtil den flyttes til næste position.

Den faste, men fleksible, dyse leveres komplet med en magnetisk fod, der gør det let både at montere og flytte den rundt på en maskine, arbejdsbænk eller anden overflade. En afbryderventil på dysens fod giver 100% kontrol over både kraft og flow. For håndfri aktivering kan en fodpedal tilkøbes (kræver montering på gulv eller maskine).

Ion luftdysen er ideel til følgende applikationer og områder

  • Tredimensionelle emner
  • Flaskerensning
  • Skærmprint
  • Blæk- og sværtetryk eller grafisk tryk
  • Emne-rengøring (helt eller delvist)
  • Emballage rengøring


Se mere om ion luftdysen her

Se mere om hvordan du kan undgå statisk elektricitet her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

ion-luftdyse2ion-luftdyse2

Send til en kollega

0.112