23948sdkhjf

Værd At Vide...

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carlo Gavazzi Handel A/S

Fantastisk værktøj der gør det langt nemmere at forstå brugen samt installation af et produkt.

En tutorial er en animation, der med billedsprog er langt mere forståelig end en tekst beskrivelse. Det visuelle ”billedsprog” er for mange mennesker et langt bedre og forståeligt sprog,
som er en stor fordel for dem. Hos Carlo Gavazzi har vi gennem en del år udviklet og udarbejdet tutorials til de produkter, som vi umiddelbart vurderer har behov for dette hjælpe værktøj.

Hvad er en Carlo Gavazzi tutorial?

En tutorial er en interaktiv animation på PC eller Smart Phone, der i billedsprog forklarer funktioner, anvendelse og installation af et givet produkt. Se venligst eksempel i linket her på siden.

I tutorial’en kan du sidde i ro og mag og afprøve en mulig løsning med et Carlo Gavazzi produkt. Foruden at selv prøve sig frem, er der også integreret en ”Play Action”-funktion, som hjælper brugeren til at få vist, hvordan de enkelte funktioner i tutorial’en betjenes.  På den baggrund får du lejlighed til at afprøve det enkelte produkts funktioner fuldt ud og samtidig få vist selve fortrådningen.

Hvordan får jeg fat i en Carlo Gavazzi tutorial?

I Carlo Gavazzi produktudvælgelsesguide, som du finder på internettet under ”www.productselection.net”, (fig.1) vil du, når du vel at mærke har fundet det produkt som du søger, få vist pop-up billede, se (fig. 2) med link til datablad, tutorial samt eventuel 3D tegning. Eneste forudsætning er, at du har installeret en app, som kan håndtere en .swf-fil, f.eks. Adobe Shock Flash Player.

Værktøjet er til meget stor hjælp til montøren, elektrikeren eller til at forklare/løse misforståelse på afstand angående funktioner.

Vi har kendskab til situationer, hvor kunder i udlandet blev hjulpet med dette værktøj. Ved anvendelse af dette, har man kunnet reducere unødige rejseomkostninger til servicemontører.

Productselection.net

Ud over at finde produkter inde under de fire produktområder, kan du komme direkte til et produkt ved at benytte knappen øverst til højre på siden. I feltet nedenunder knappen ”Search by item code” tastes vort typenr. f.eks. S142BRNN924 og herefter klikkes på ”Search by item code”. I pop-up billedet er der to muligheder. Én er direkte vej til datablad (PDF) og en anden er at klikke på selve type nr. Der kommer så et nyt pop-up billede, hvorefter resten giver sig selv.

YouTube.com

På YouTube kan du udforske vore produktvideoer ved at søge på Carlo Gavazzi.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carlo Gavazzi Handel A/S

Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Danmark
Carlo Gavazzi Handel A/S

Billeder & videoer

Fig. 1Fig. 2

Send til en kollega

0.092