23948sdkhjf

Slangepumper fra Verder A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af VERDER A/S

Slangepumper må siges at være industriens nok letteste pumpe system, men med nok de fleste tilpasningsmuligheder.

Industri pumper om vi snakker med partikler eller fødevare med "klumper" så er slangepumper nogle af de mest anvendte samt simple at håndtere. Slangepumpen fungere ved at man trykker på en slange og derved danner et undertryk = nu er pumpen selvansugende. Rotationen via en sko eller en rulle sikre at mediet masseres inden gennem slangen i pumpens diameter.

Gearmotoren har så en udveksling, som med omdrejningerne så kan bruges til at dosere ens medie let og uden nogle tætninger eller materialer der kommer i berøring med andet end den invendige del af slangen.  Reverserende kørselsmuligheder gir udover dobbeltfunktion ligeledes sikkerhed på at doseringsopgaver ikke "drypper". 

Verder gruppen har 3 produktioner af slangepumper,

England som producere slangepumper fra Ø5 indv. diameter til Ø 125. Alle med sko til højtryk samt tilpassede slanger om vi snakker fødevare eller slam. Lab pumper / doseringspumper med teknologier som plug and pump til buss kommunikation. 

Belgien hvor der produceres slangepumper fra Ø10 - Ø 55 disse med ruller for lavtryk samt mulighed for tilpasning af 2 pumper på 1 gearmotor.

Italien hvor OEM slangepumperne produceres fra Ø 0,2 - Ø 25,4 som bl.a. tæller små tilpassede pumpehoveder med 12-24 & 230 V motorer, Stepmotorer tilpasset kunders aplikationer om vi snakker vaskemaskiner, kaffedosering eller malkemaskiner for at tage et par eksempler. Slangerne kan derudover tilbydes til CIP / SIP eller kemisk kompatible om sådanne er et behov. 

VerderFelx fordele; 

Standard program samt tilpasset kundernes behov. 

Tåler tørkørsel. 

Serviceres;  slangeskift fra sekunder til minuter.

Hurtig levering af sliddele eller nye pumper. 

Høj kvalitet tilpasset EU krav omkring minimal slitage samt vedligehold.

Leveringsdygtig i 28 lande.

Gi os et ring idag og få gennemgået din aplikation eller behov på 3636 4600 eller se vores hjemmeside for muligheder på www.verder.dk 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VERDER A/S

Agervænget 2, Tved
6000 Kolding
Danmark
VERDER A/S

Billeder & videoer

vf2

Send til en kollega

0.114