Netværksmøde i Danish Water Technology Group, 8. marts

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eksportforeningen

Hvordan finder du den RIGTIGE distributør? Hvordan får du mest ud af dit daglige LinkedIn opslag? Hvem kan du sparre med omkring din eksport? Det kan du blive klogere på ved at deltage på DWTG's netværksmøde 8. marts, hos AquaGlobe i Skanderborg.

Den 8. marts. 2018 - netværksmøde i Skanderborg

Eksportforeningens netværk Danish Water Technology Group, inviterer til netværksmøde for såvel medlemmer som øvrige interesserede virksomheder der opererer med eksport indenfor vand, spildevand, NRW, vanddistribution, klimatilpasning o. lign.

Mødet har et stærkt kommercielt fokus, og har en række interessante oplægsholdere, der giver et indspark til hvordan DU får mest muligt ud af  dit eksportarbejde.

Tilmelding og program for netværksmøde i DWTG, 8. marts

Program

Hvordan finder man den rigtige agent og distributør i udlandet? v. Jens Lassen

Hvad er agentens og distributørens rolle egentlig? Hvad bør du stille af krav til denne, og hvordan vil disse krav være forskellige fra marked til marked, afhængig af f.eks. markedets muligheder? virksomhedens behov og kulturforskelle? Du vil få nogle værktøjer til, hvordan du griber den optimale søgeproces an i praksis. Oplægget følges op af en lille workshop i grupper.

Jens Lassen er Eksamineret Eksportør og MBA i International Business. Han har 25 års erfaring med eksport på både praktisk og strategisk niveau og driver i dag virksomheden Ekspansion ApS, som rådgiver danske virksomheder om eksport og internationalt strategiarbejde.  Jens er også underviser på efteruddannelsen til eksportsælger, som Eksportforeningen udbyder i samarbejde med IBA i Kolding.

læs også artiklen: Sæt en fælles retning og undgå dyre fejl

Hvordan bruger du LinkedIn i din hverdag? v. Tanja Hai

LinkedIn er et effektivt værktøj til at markedsføre og positionere din virksomhed over for nye kunder og medarbejdere. Få gode råd til, hvordan du nemt og hurtigt kan bruge kanalen.

Tanja er Head of Communications & Marketing hos Eksportforeningen, og har fingeren på pulsen i forhold til de mange markedsføringsplatforme. Hun giver en række tips til hvordan du som sælger får mere ud af LinkedIn.

 Styrk dit netværk

Dagens program giver gode muligheder for at udbygge dit netværk i branchen og skabe kontakter, der kan hjælpe dig videre i dit eksportarbejde.

læs også: Skyd genvej med hjælp fra dit netværk

Hvor: AquaGlobe, Døjsøvej 1, 8660 Skanderborg
Hvornår: 8. marts 2018, kl. 9.30 - 16.00
Pris: DKK 795,- for medlemmer af DWTG / DKK 1.590,- for øvrige

Tilmeld dig her

Yderligere spørgsmål?

Kontakt Danish Water Technology Group: Morten Lauridsen, +45 6020 8556 / morten.lauridsen@dk-export.dk

 


Kommentarer

ecm industries
Super godt indlæg!
Det ville være en fornøjelse at høre en så god taler som Jens Lassen. Det ville være meget informativt.

ECM industries
http://ecm.dk/

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eksportforeningen

Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Danmark
Eksportforeningen

Send til en kollega

0.128