23948sdkhjf

Inspiration til påskebordet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kalu A/S

Påsken ligger sidst i marts i år og selv om det kan synes som om der er længe til, så er det aldrig for tidligt at få lidt inspiration til, hvad der skal på påskebordet.

Påsken ligger sidst i marts i år og selv om det kan synes som om der er længe til, så er det aldrig for tidligt at få lidt inspiration til, hvad der skal på påskebordet.

Ølaks. Hele sider af skøn færøsk laks koldrøget på Samsø. Skær laksen i bjælker og nyd den uden så meget andet end noget godt at drikke til. Det her er et produkt, der kan stå alene.

Vibygårdlam. Lammekøllen fra Vibygård er kræs for lammeelskere. Køllen er en forholdsvis fedtholdig udskæring med en del sener og bindevæv, som bliver supermør og saftig, når du langtidssteger den.

Gul poussin. Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød. Smagen minder meget om kylling, og kødet er dejligt saftigt. Poussinerne er luftkølede efter slagtning, så de skrumper ikke ind ved tilberedning.

Frilandskylling. Med Natur og Respekt-kyllingen får du en frilandskylling, der er produceret med respekt for dyret og respekt for forbrugeren (og forbrugerens pengepung). kyllingen er kødfuld med veludviklede muskler, fordi den har spankuleret omkring i det fri. Kyllingen er luftkølet, ikke vandkølet efter slagtning, så kødet har ikke trukket unødigt vand ind og svinder ikke ved tilberedning.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kalu A/S

Flæsketorvet 45-55
1711 København V
Danmark
Kalu A/S

Send til en kollega

0.09