23948sdkhjf

Ny teknologi til fødevaresektoren - symposium om sensorer og data

| Medlemsnyhed | Indrykket af Staalcentrum

Bliv tanket op på praksisnær viden om, hvordan din forretning kan blive styrket ved at udnytte nye værktøjer til optimering af værdikæden samt hvordan dette understøttes af avancerede og banebrydende sensorprincipper.

Udnyttelse af data til forbedring af virksomheders forretningspotentiale kommer til at spille en stor rolle fremadrettet. Derfor er det essentielt at have styr på dels tilvejebringelse af valide måle­data og dels at kunne relatere dem relevant til den samlede fremstillingsproces.

Tid: 1. marts 2018 kl 9.00 (8.30) til 16.30. Sted: Lokale S09 i Mødecenteret i stueetagen i Bygning 101, Indgang A, Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kgs. Lyngby

Program

8.30 Registrering og morgenbrød

9.00 Velkomst og motivation af behovet for at tænke ny teknologi ind i forretningen v/Alan Friis, Staalcentrum

9.30 Big Data

  • Hvorfor Big Data? En gevinst for alle parter v/ Bjarne Kjær Ersbøll, DTU Compute

10.15 Sensorer og sensorudnyttelse (inkl. pause med forfriskninger)

  • Overvåg den organiske belastning v/ Heidi Herup, Insatech
  • BactoBox – real time målinger af bakterierr v/ Gustav Skands, SBT Instruments
  • Sensorer til fødevare- og automationsindustrien v/Per Vangholm, RS Component
  • Proces sensor til fødevareindustrien v/ Matin Jørgensen, Baumer
  • Tykkelsesmåling med ultralyd v/ Magnus Hilsøe, Endotest
  • Plastikkuvetter og nanoteknologi - Fremtidens mobile analyseplatform v/ Emil Højlund-Nielsen, CPHNano
  • Hold styr på reologien af væsker – ny måleteknologi v/ Anders L. Østergård, Fluidan

12.30 Frokost og udstilling

13.30 Digitalisering og matematiske modeller

  • Hvad er Data Science og hvordan kommer du i gang! v/ Nicolas Horst, Devoteam
  • Improving yield, safety and quality by understanding the physics of your process v/ Brais Martinez Lopez, DTU Food
  • Moving towards more realistic simulation models through 3D scanning v/ Jacob Lerche Skytte, DTU Food

15.00 Deltagernes input (inkl forfriskninger)

  • Input til konkrete udviklingsbehov i mini-workshops og udstilling

Afslutning (ca 16.30)

Tilmeldingsfristen er 27/2 og deltagelse i arrangementet er gratis

Tilmelding og spørgsmål rettes til Alan Friis på mail: alan.friis@staalcentrum.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Staalcentrum

Gl. Aarhusvej 344
8800 Viborg
Danmark
Staalcentrum

Send til en kollega

0.119