23948sdkhjf

Mouvex pakningsløse pumper nu hos Verder A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af VERDER A/S

Franske Mouvex har valgt Verder A/S som samarbejdspartner når det gælder salg af positive fortrængningspumper uden mekaniske tætninger.

Eksentrisk Disk pumpe - tætningsløs geometri - er Mouvex speciale.  Mouvex som er en del af PSG A Dover koncernen har valgt Verder A/S som strategisk samarbejdspartner til salg og rådgivning af deres special fremstillede pumper til bl.a. den kemiske industri.

Fordelen ved Mouvex pumper er at man via en eksentrisk bevægelse rotere en akse som er lagt i en rustfri samt patentereret rustfri bælg som så skaber en tætningsløs positiv fortrængningspumpe som holder til selv de skrappeste medier inden for kemi, farve, lim ect.

Ingen pakninger, gør at man ikke skal tænke på den mekaniske slid, hvorved lang levetider samt sikker drift bliver en hverdag med Mouvex.

Mouvex pumperne udføres i såvel støbte udførsel samt rustfri udgaver, som tilpasset kundernes behov i industrien.  Dette gør at at man undgår sikkerhedsrisici eller spild af dyre produkter, når man vælger en tætningsløs pumpe. 

Skulle du være interesseret i yderligere information om Mouvex eller firmaaet Verder A/S bedes i kontakte os på info@verder.dk eller give os et ring på 3636 4600 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VERDER A/S

Agervænget 2, Tved
6000 Kolding
Danmark
VERDER A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.092