23948sdkhjf

Arla Foods amba laver aftale med Hans Schourup A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

Mejerikoncernen Arla Foods amba har i flere årtier benyttet sig af lager og opbevaringsløsninger fra Hans Schourup A/S, til en lang række af deres mejerier i Danmark.

Samarbejdet har gennem tiden været baseret på leverancer af konkurrencedygtige løsninger, til de specifikke behov, der nu har været. Hos Hans Schourup A/S har vi altid glædet os over, at kunne have vores gang på mejerierne, hvor mange behov er blevet tilgodeset med standardiserede men også kreative indretninger.

Kommittent og samarbejde
For at fortsætte denne fremdrift har Arla og Hans Schourup A/S underskrevet en leverandørkontrakt, der bekræfter vores intentioner om et fremtidigt samarbejde. Dette er et helt naturligt fremskridt i dialogen, da også Arla som en moderne virksomhed med styr på procurement, har taget ejerskab på denne del af supply chain.

Vi ser frem til at fortsat at indgå i dialog med Arlas mejerier og tilknyttede virksomheder, hvor vi vil benytte os af mere end 30 års viden og erfaring fra mejeribranchen. Sammen vil vi bringe nye teknologier i spil, da lager og intralogistikbranchen i den grad udvikler sig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Send til en kollega

0.116