23948sdkhjf

High-end fotoceller: Den nye standard

| Medlemsnyhed | Indrykket af SICK A/S

I dag lancerer SICK vores mest gennemgribende fotocelle-nyudvikling siden 1992. W16 0g W26 er den fremtidige standard for SICK’s high-end fotoceller. De er udstyret med alt det, der gør anvendelsen lettere og driftssikkerheden mere robust.

SICK har udviklet sensorer med optiske teknologier der detekterer skinnende, ujævne, perforerede og gennemsigtige emner mere pålideligt end nogensinde før. Den praktiske justeringshjælp "Blue Pilot" med LED-feedback, gør indjusteringen let og præcis. Fotocellernes Smart-teknologi, Bluetooth og IO-Link gør samlet set kommunikationen mere effektiv og viser vejen frem mod intelligent produktion og Industri 4.0
 

Alle udfordringer kan løses med intelligente løsninger
 

 
Indjustering med Blue Pilot

Blue Pilot er en blå LED-justeringshjælp, der viser dig vejen og gør det muligt at justere sensoren og reflektoren på få sekunder. Ændringer i driftssikkerheden på grund af tilsmudsning eller vibrationer bliver tydeligt med det samme.

 

Applikationsspecialist

Uanset om emner er skinnende, ujævne, perforerede eller gennemsigtige bliver opgaven løst. W16 og W26 har tre nye optiske teknologier, der kommer i spil. TwinEye-teknologi, med krydstjekevaluering fra 2 modtagerelementer løser for eksempel opgaver med skinnede eller ujævne emner, LineSpot-linjelysbånd sikrer kontinuert detektion ved perforerede emner, mens ClearSense-teknologi klarer gennemsigtige emner med indstilling af specialmodus(1 til 6) afhængig af emnetype.

De nye sensorer har indbyggede opto-filtre så de kun ser hvad de skal se, mens de bortfiltrerer refleksion fra sikkerhedsveste med refleksbånd eller LED belysning i produktionsmiljøet.

Mere information
Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk 

> Onlinekatalog W16
> Onlinekatalog W26
 
Tilmeld  - Nyhedsbrev
Følg SICK på Linked-in

Medlemsnyhed

Indrykket af
SICK A/S

Bregnerød 133
3460 Birkerød
Danmark
SICK A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.115