23948sdkhjf

Effektiv miljøvenlig desinfektion

| Medlemsnyhed | Indrykket af Food Diagnostics ApS

Godkendt af fødevarestyrelsen uden afskyl

ECA vand
ECA (Electro Chemical Activated) vand dannes ud fra almindeligt husholdningssalt (NaCl) og vand (H2O) der elektrolyse behandles og omdannes til HypoKlorsyre. Det er den samme desinficerende forbindelse vores (og dyrs) organismer danner til at bekæmpe infektioner i kroppen. ECA vand er ca. pH 8. Derfor er det helt ufarligt at arbejde med og det korroderer ikke udstyr. ECA er den mest aktive af alle klorforbindelser op til 100 gange mere end almindelig klor. Derfor opnår vi et hurtigere og mere effektivt drab af mikroorganismer ved meget lavere koncentration end ved desinfektion med almindelig NatriumHypoklorit.

HypoKlorsyre er i bund og grund det samme som aktivt klor. Dvs. den del af en klorforbindelse der er aktivt desinficerende. Udfordringen med traditionelle desinfektionsmidler er, at man ønsker en lang holdbarhed på sine produkter, derfor produceres de ved pH 10, og ved denne pH dannes der ikke meget HypoKlorsyre.

Læs den fulde artikel her


Kommentarer

Asger Juul-lassen
Maskinerne i ovenstående artikel er ikke godkendte da Fooddiagnostics har afgivet urigtige oplysninger om Eu-godkenselse af maskinerne.
miljøstyrelsen har derfor nedlagt et salgsforbud af maskinerne.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Food Diagnostics ApS

Kalkværksvej 3B
8500 Grenaa
Danmark
Food Diagnostics ApS

Send til en kollega

0.19