23948sdkhjf

Fisk og skaldyr i attraktiv emballage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

På Seafood Processing Global viser MULTIVAC pakkeløsninger, der ikke blot øger holdbarheden på fisk og skaldyr, men også præsenterer produktet i en attraktiv emballage på salgsstedet.

Med MultiFresh™ systemet tilbyder MULTIVAC en løsning til pakning af fødevarer i højkvalitets- vakuum-skinpakker, enten i dybtrækkere eller traysealere. Overfolien lægges rundtom produktet og fuldsvejses til underfolien. Selv fødevarer med skarpe eller hårde dele, som ben eller skaller, pakkes sikkert. Vakuummet i pakken medvirker til forlænget holdbarhed.

MULTIVAC har mange års erfaring med vakuum-skinpakningsteknologi og tilbyder en bred vifte af pakkemaskiner, der opfylder de fleste krav til pakkestørrelse, kapacitet og automatiseringsniveau.

Den kompakte R 105 MF dybtrækker, som udstilles på Seafood, er en prisgunstig begyndermodel til fremstilling af vakuum-skinpakker i små og mindre partier. R 105 MF er teknisk set udstyret som de store modeller, hvilket gør det muligt for mindre producenter at implementere vakuum-skinpakning. Maskinen er udstyret med integreret overfoliestyr, som sikrer, at folien føres lige ind in svejsestationen.

Fra det store traysealerprogram viser MULTIVAC den fuldautomatiske T 300 H. Den pladsbesparende begyndermodel er velegnet til pakning af mange forskellige produkter i mindre og mellemstore partier. T 300 H kan leveres i en flersporsudgave kombineret med forskellige udløbssystemer. Med det enkle formatskift kan maskinen nemt omstilles til forskellige pakkestørrelser og –former. Elektriske fremtrækssystemer til transport af bakkerne, løfteenhed og folieopruller sikrer energirigtig drift.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.162