23948sdkhjf

Måleteknisk fokus på Masentia Machining 28

| Medlemsnyhed | Indrykket af Zebicon A/S

Oplev 3D scanning på tæt hold, når målevirksomheden Zebicon gæsteudstiller på Masentia Machining 28 i Odense d. 20.-22. marts.

Husmessen Masentia Machining er en fremvisning af de nyest udviklede maskiner til industriel brug. På messen er der mulighed for at nærstudere teknologier, deltage i spændende foredrag og møde nye mennesker med interesse for industri.

Zebicon er gæsteudstiller på Masentia Machining 28
Industri er i højsædet til Masentia Machining 28 og udover de nyeste maskiner på udstillingen, kommer der mange gæsteudstillere, heriblandt målevirksomhed Zebicon, der har speciale inden for 3D scanning.

”Vi glæder os til at deltage i husmessen igen” udtaler Projektleder Katja Ramsing fra Zebicon. ”Masentia Machining 27 stod på mange gode samtaler, blandt andet med virksomheder vi allerede var i dialog med, spændende aktiviteter og teknologier der tilsammen skabte en meget positiv oplevelse med stor relevans for vores branche.”

Zebicon præsenterer opmåling med 3D scanning, og har medbragt udstyr, så de besøgende kan se, hvordan 3D scanning fungerer i praksis. Teknologien kan bruges til reverse engineering, dokumentation, 3D print, kvalitetskontrol, inspektion og meget mere. Oplev også fiksturer fra Witte og lær om mulighederne og udbyttet, som tilbehøret kan give.

Masentia Machining 28 afholdes hos Masentia i Odense fra den 20. – 22. marts.

Tilmeld dig Masentia Machining


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Zebicon A/S

Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Danmark
Zebicon A/S

Send til en kollega

0.122