23948sdkhjf

25-års jubilæum hos BarkerBille

| Medlemsnyhed | Indrykket af BarkerBille A/S

Direktør Flemming Bille kan i dag fejre 25-års jubilæum i virksomheden.

Efter at have færdiggjort sin uddannelse som maskiningeniør starter Flemming i 1993 hos B. Bille A/S i Farum – et firma, som blev grundlagt i 1964 af hans far, Bent Bille, som producent af industriventilation. Hurtigt udvikler virksomheden sig dog til at beskæftige sig med design af industriventilatorer.

I 1995 beslutter Bent Bille at overgive ledelsen af firmaet til sin søn, og i de følgende 10 år er Flemming drivkraften bag redesignet af alle ventilatormodellerne og udviklingen af en ny serie ved brug af 3D-teknolgi. Han får samtidig indført nyere produktionsmetoder, som skal danne basis for virksomhedens fremtidige drift.

Ambitioner om ekspansion

I 2015 griber Flemming muligheden for at sælge firmaet til Moldow A/S, som samtidig fusionerer virksomheden med det tidligere Barker Jørgensens Maskinfabrik og senere Moldows ventilatorafdeling for at skabe én stærk ventilatorvirksomhed med stort potentiale for international vækst og ekspansion.

Flemming blev i den forbindelse ansat som direktør for den samlede virksomhed og formår med sin særlige passion for produkt- og forretningsudvikling at lede virksomheden på proaktiv og energisk vis og være en inspirator for resten af organisationen. Han har blandt andet været initiativtageren til og den bærende kraft i etableringen af BarkerBille i Kina som leverandør af ventilatorer til hele Asien og Stillehavsområdet – et tiltag som viser positive resultater.

Flemming er 51 år, har to døtre og bor i Farum med sin kæreste Katrine.

 

 Om BarkerBille

BarkerBille A/S er en af de førende virksomheder indenfor design, produktion og salg af ventilatorer, der bruges til at transportere luft og materialer i mange typer procesanlæg verden over. Virksomheden er resultatet af en sammenlægning af Barker Jørgensens Maskinfabrik, B. Bille og Moldows ventilatorafdeling. Udover kontorer og produktion i både Ballerup og Holsted har BarkerBille også kontor og produktionsfaciliteter i Kina.

Medlemsnyhed

Indrykket af
BarkerBille A/S

Tempovej 23
2750 Ballerup
Danmark
BarkerBille A/S

Send til en kollega

0.253