23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtig Chromogen metode til påvisning af Campylobacter

Den hyppigste årsag til fødevarebårne sygdomme i Danmark, er tarm- og miljøbakterien Campylobacter.

Undersøgelser viser at fjerkræ, især kyllingekød, er den størst kendte kilde til at smitte mennesker, andre kilder stammer bl.a. fra svin, kvæg og forurenet drikkevand.

Over de sidste 3 år er flere end 4.000 personer årligt blevet syge, men tallet kan potentielt være langt højere, da ikke alle tilfælde registreres. Det er især to arter af Campylobactor, som forårsager sygdom; jejuni og coli, hvoraf førstnævnte er ansvarlig for omkring 95% af tilfældene.

Læs den fulde artikel her

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26846358
P nummer: 1009409234

Send til en kollega

0.048