Hurtig Chromogen metode til påvisning af Campylobacter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Food Diagnostics ApS

Den hyppigste årsag til fødevarebårne sygdomme i Danmark, er tarm- og miljøbakterien Campylobacter.

Undersøgelser viser at fjerkræ, især kyllingekød, er den størst kendte kilde til at smitte mennesker, andre kilder stammer bl.a. fra svin, kvæg og forurenet drikkevand.

Over de sidste 3 år er flere end 4.000 personer årligt blevet syge, men tallet kan potentielt være langt højere, da ikke alle tilfælde registreres. Det er især to arter af Campylobactor, som forårsager sygdom; jejuni og coli, hvoraf førstnævnte er ansvarlig for omkring 95% af tilfældene.

Læs den fulde artikel her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Food Diagnostics ApS

Kalkværksvej 3B
8500 Grenaa
Danmark
Food Diagnostics ApS

Send til en kollega

0.242