23948sdkhjf

IT-platform til ledelsessystemer – hvor svært kan det være?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vicath EQ ApS

Langt de fleste virksomheder både små, mellemstore og store danske virksomheder står i disse år overfor at skulle bruge en IT-platform til praktisk indførelse af et ledelsessystem. Keep It Simple.

Langt de fleste virksomheder både små, mellemstore og store danske virksomheder står i disse år overfor at skulle bruge en IT-platform til praktisk indførelse af et ledelsessystem. Det kan være ledelsessystemer som ISO 9001:2015 til kvalitetsledelse (KLS), ISO 14001:2015 til miljøledelse (MLS) eller arbejdsmiljøledelse eller Food.

Det kan gøres kringlet, indviklet og omkostningsfuldt. Sådan er der nogen, der gør det.

Men det kan også gøres ud fra principperne:

  • Det skal være nemt
  • Keep-it-simple
  • Brugbart i hverdagen
  • Investeringen skal kunne betale sig

Den største gevinst opnås ved kombinationen af et godt organiseret IT ledelsessystem og brug af standarder. Ledelsessystemet skal sikre, at man som leverandør kan dokumentere kvaliteten, den miljømæssige indsats, et godt arbejdsmiljø eller fødevaresikkerhed, hvor det er relevant.

Mange virksomheder, som har indført kvalitetsledelse, oplever bedre brug af ressourcer – menneskelige som økonomiske, færre reklamationer og interne afvigelser, større ensartethed i produkter, bedre overblik over opgaver og produktion.

Står du overfor valget, om der skal indføres kvalitetsledelse er det godt at vide, at hvis du vælger certificeret kvalitetsledelse, så er du ikke alene. Mere end 1 million virksomheder globalt har valgt ISO 9001 til kvalitetsledelse.

Og er beslutningen taget om at indføre et certificeret ledelsessystem, hvorfor så ikke gøre det på en nem og praktisk anvendelig måde og ud fra et overkommeligt budget.

Står man over for at løse denne udfordring, tilbyder Vicath EQ ApS et system, som lever op til kravene. IT-systemet EQ Advance® er særdeles velegnet til opbygning af kvalitetsledelse, miljøledelse mv. Det er udviklet med alle de nødvendige skabeloner, procedurer og dokumenter. Det bliver opbygget, så Jeres dagligdags kvalitetsledelse kommer med i systemet.

Ledelsessystemet kan suppleres med IT-systemer til reklamationer og afvigelser, elektronisk APV, systematisk vedligehold o.l. Vi tilbyder også et meget rost system: EQ Work® Tool Control – system til styring af værktøj/materiel med QR-kode scan og lyskrydssystem (grøn, gul, rød).

På rådgiversiden har vi uddannede Lead Auditorer, og vi er derfor på forholdsvis kort tid i stand til at opbygge systemer som ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001, FPC-systemer osv., der er certificerbare. Nogle bruger os også til koordinatorservice, hvor vi direkte er ”firmaets mand”, som vedligeholder kvalitetsledelsessystemet.

Vores grundholdning er, at vi gennem dialog gerne vil bidrage til værdiskabende aktiviteter for de virksomheder, vi arbejder for.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vicath EQ ApS

Agerhatten 5A
5220 Odense SØ
Danmark
Vicath EQ ApS

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.107