23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maspe SPA

KAI ERICHSEN A/S har indledt samarbejde med det italienske firma MASPE SPA, som leverer pakkemaskiner, robot- og visionsystemer

Firmaet MASPE ligger i det nordvestlige Italien i nærheden af Torino. Man har mere end 30 års erfaring indenfor pakkeindustrien og er en stor leverandør til brancher i drikkevare-, konfekture-, kosmetik- og andre FMCG-sektorer.

MASPEs kerneforretning er at tilvejebringe ingeniørarbejde, projektledelse og fremstilling af pakkemaskineløsninger, der lever op til kundernes behov og er grundlaget for et værdsat og langsigtet samarbejde.

MASPE designer og fremstiller kundespecifikke fødesystemer og sekundær emballering med højteknologi fleksible automatiserede systemer af høj kvalitet.

MASPEs tilgang og filosofi er, at det skal være modulært, fleksibelt, automatiseret og med denne kombination at skabe en bred vifte af løsninger, der imødekommer kundernes behov og krav.

MASPE leverer multifunktionelle maskiner, som kan inkorporeres med andre funktioner, så som formning, fyldning og lukning.  

For yderligere oplysninger kontakt gerne KAI ERICHSEN A/S

Kai Erichsen A/S
Gersonsvej 13
2900 Hellerup
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58189316
P nummer: 1002075887

Kontaktperson

PJA
Peer Juul Andersen
Direktør
+45 40561247 info@kai-erichsen.dk

Send til en kollega

0.047