23948sdkhjf

Sidste chance for en plads på den danske fællesstand på Seafood Processing Global 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eksportforeningen

Vil du med på SPG, verdens førende messe for procesudstyr og løsninger til fisk og skaldyrsforarbejdningsindustrien skal du slå til nu. Du har lige nu mulighed for at sikre dig en plads på den danske fællesstand på SPG. Få ledige pladser tilbage.

27 danske virksomheder er allerede tilmeldt den danske fællesstand, som er placeret centralt i hal 4. Ved at deltage sammen med andre danske udstillere på den danske fællesstand vil du og din virksomhed opnå en stærk platform og synlighed på SPG. Sammen står de danske kompetencer og innovative løsninger stærkt ved at blive profileret samlet på denne vigtige internationale messe for procesudstyr og løsninger til fisk og skaldyrsforarbejdningsindustrien.

Du vil på SPG få mulighed for at møde stærke og relevante beslutningstagere fra fisk- og skaldyrsforarbejdningsindustrien fra det meste af verden.

Vi sørger i Danish Fish Tech Group for meget af det praktiske i forbindelse med jeres deltagelse på den danske fællesstand, så du kan koncentrere dig om det væsentlige, nemlig salget og dialogen med både eksisterende og nye kunder.

Er det noget for dig og din virksomhed, så kontakt os allerede i dag for at sikre dig én af de sidste ledige pladser, som vil blive fordelt efter første-til-mølle princippet.

Læs mere om SPG og den danske fællesstand på vores hjemmeside

Kontakt os for mere info:

Lise-Marie Hornsved, lisemarie.hornsved@dk-export.dk, tlf 60208568


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eksportforeningen

Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Danmark
Eksportforeningen

Send til en kollega

0.137