23948sdkhjf

Fairtrade - klædt på med ansvar for mennesker og miljø

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kentaur A/S

Fairtrade garanterer bønder og arbejdere en fair mindstepris og anstændige arbejdsvilkår. Kentaur ønsker med Fairtrade kollektionen til hotel- og restaurationsbranchen at være med til at gøre en forskel.

Stigende efterspørgsel efter billige tekstiler giver grobund for dårlige arbejdsforhold i tredjeverdenslandene. Køb af tekstiler lavet af Fairtrade-bomuld er med til at forandre livet for arbejdere og bomuldsbønder rundt om i verden.

Fairtrade og miljøet
Miljømæssigt spiller Fairtrade en meget central rolle og har fokus på, at selve produktionen ikke går ud over bøndernes helbred eller ødelægger naturen. Fairtrade certificerede producenter må ikke bruge farlige sprøjtegifte for at beskytte jord og vandløb i bøndernes nærområder. Samtidig garanterer Fairtrade bønder og arbejdere en fair mindstepris og anstændige arbejdsviljår.

Kunderne er klar til fairtrade
Kentaur tager ansvar for de mennesker, som på en eller anden måde er i berøring med deres produkter og har altid arbejdet ud fra en bevidsthed om, at begrænse aftrykket på miljøet.  Kunderne er ved at ændre adfærdsmønster, hvilket viser, at de nu er klar til at gøre en forskel. Kentaur har med Faritrade kollektionenen underlagt sig Fairtrade’s standarder og kontrol af standarderne, hvilket betyder stor gennemsigtighed i hele arbejdsprocessen.

Lanceringen af Fairtrade kollektionen er kun første skridt på vejen og indeholder 2 kokkejakker, et par bukser, et tjenerforklæde og et smækforklæde.

Fremadrettet bliver Fairtrade bomuld en fast bestanddel i store dele af deres sortiment til hotel- og restaurationsbranchen.


Læs mere på www.kentaur.com

Se vores katalog

Mød Susanne og Martin fra Kentaur på Foodexpo i Herning 18.03.-20.03.2018. Du finder dem på stand E4134.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kentaur A/S

Blytækkervej 20
7000 Fredericia
Danmark
Kentaur A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095