23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Måske verdens mest hygiejniske skærebræt?

Når man som produktion eller produktionskøkken arbejder med fødevare, skal hygiejnen altid være i top.

Hvis hygiejnen er i top, vil fødevarerne have længere holdbarhed, samtidig med at risikoen for at kontaminere sine fødevare med farlige bakterier mindskes.

Områder hvor man typisk sætter ind for at højne hygiejnen er blandt personalet, vedligeholdelse af faciliteterne, samt hvor fødevaren bliver behandlet, forarbejdet, pakkes og har direkte kontakt med overflader, såsom skærebrætter, bakker, kasser, stålborde m.m.

Læs den fulde artikel her.

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26846358
BREAKING
{{ article.headline }}
0.082