23948sdkhjf

Perfekt og hurtig palletering

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Octopus er en serie af vakuum gribe systemer, der er designet til at dække behovet for palletering i forskellige sektorer af industrien.

Systemet er ideelt til at stable kartoner, sække, kasser og håndterer også karton-mellemlagene og træpallerne.

Octopus er i stand til at sikre grebet uden at man skal udskifte sugekopper hver gang. Dette gælder også, når overfladen af genstandene, der skal flyttes kun fylder 5% af sugepladen.

Alle Octopus systemer er sammensat af en trykluft vakuum ejektor, en krop i anodiseret aluminium, samt sugemåtter, der tilpasser sig langt de fleste overflader, hvad enten den er glat, ru eller uregelmæssig.

Octopus tilbyder et meget bredt udvalg af sugekopper i forskellige materialer og former, afhængig af anvendelse. Man kan vælge mellem svampe eller sugekopper og yderligere komponenter, såsom afspærringsventiler, der kun suger ved kontakt med produktet eller sugeplader med kalibrerede og selvrensende mikrohuller, der er velegnet til støvede omgivelser.

Octopus vakuum gribe systemer kan operere lodret, vandret, skråtstillet og endda på hovedet afhængigt af genstandens gribeoverflade.

For at finde den bedst egnede løsning til lige netop dit behov, kontakt AVS Danmark på 46564343 eller mail@avsdanmark.dk

Se mere om vakuum teknologi og løsninger her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Octopus-griberOctopus2Octopus4Octopus5

Send til en kollega

0.104