23948sdkhjf

Lagafors gør rent så det skinner i et af Tysklands førende konditorier

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lagafors Fabriks AB

Er man en af Tysklands førende producenter af konditorvarer, har man meget at gøre rent efter en arbejdsdag.

Så er der brug for et rengøringssystem, som både klarer højt satte krav til hygiejnen og har kapacitet for store voluminer. Derfor ser vi det som en god udtalelse, at konditorbageren bag varemærket Schulte Feingebäck valgte et system fra Lagafors, da de udbyggede deres produktionsanlæg i fjor.

Nybyggeri sidste år
Conrad Schulte GmbH & Co. KG blev grundlagt i 1884 og er et familieforetagende i fjerde generation. Konditoriet hører hjemme i Rietberg nordøst for Dortmund og fremstiller bagværk, som mange tyskere sætter pris på.
For at imødekomme en stadigt stigende efterspørgsel er virksomhedens produktionsanlæg blevet udbygget i flere trin. Den seneste tilbygning blev udført i 2017 - og i denne forbindelse valgte de også at skifte rengøringssystem i hele anlægget. Hvorfor det? Virksomhedens kvalitetsansvarlige, Oliver Edler, svarer:
– Den tidligere rengøringsproces var tidskrævende, da udstyret skulle hentes frem og tilbage hver gang, noget skulle gøres rent. Nu ville vi have noget bedre.

Forandringer til det bedre
Valget faldt på Lagafors centrale rengøringssystem CCU II 2090, suppleret med 5 stk. VMS II-T satellitstationer rundt om i anlægget. De nye satellitter er altid på plads og klar til at blive brugt uden forsinkelse.
Hvorfor valgte I Lagafors?
– Vi testede et decentraliseret system fra en anden producent igennem to år. Resultatet af rengøringen var tilfredsstillende, men tilbagevendende tekniske problemer med udstyret fik os til at skifte leverandør.
Oliver Edler har set flere positive forandringer i løbet af det halve år, hvor Lagafors’ system har været i brug.
– Først og fremmest fungerer alting. Dag efter dag. En anden fordel er, at satellitstationerne er lette at servicere og kontrollere, de har en robust konstruktion uden overflødig elektronik. Desuden er forbruget af rengøringsmidler mindsket betydeligt.

Rengøringen bliver mere effektiv
Kan du nævne noget andet, som er godt med Lagafors?   
– Selv om udstyret er let at anvende, er det vigtigt at personalet får lært at håndtere det korrekt. Der har Lagafors været en god støtte.
På spørgsmålet, om de har mærket til nogen effektivisering, eller om det går hurtigere at gøre rent, svarer Oliver Edler:
– Medarbejderne kan lide det nye udstyr, da de ser et bedre resultat af deres arbejde og kan udnytte tiden mere effektivt.
Betyder det, at I er tilfredse?
– Absolut, både med produkterne og det fine samarbejde med Lagafors.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lagafors Fabriks AB

Industrigatan 32
312 21 Laholm
Sverige
Lagafors Fabriks AB

Send til en kollega

0.099