23948sdkhjf

Naturlige kilder til smag og farve i bagværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alsiano A/S

Alsiano tilbyder sammen med Limagrain en bred vifte af ingredienser der kan tilføre farve og smag til jeres brødprodukter

I over 30 år har Limagrain udviklet nye kornsorter og forbedret teknologien til forarbejdning af korn. Processer som maling, knusning, varmebehandling, blanding og ristning er nogle af de metoder, som Limagrain bruger til at udvikle fremtidens naturlige og ”clean label” smags- og farveingredienser. Resultatet er et bredt sortiment, der er fremragende til at tilføre smag og farve til brødprodukter:

  • Ristede ingredienser som Nutricorn, der er ristet majskim med en hasselnøddeagtig smag.
  • Mel af bælgfrugter fremstillet af bønner, linser og ærter. Tilføjer protein og naturlig farve.
  • Specielle meltyper såsom glutenfri majsmel, semulje, funktionelle meltyper og forskellige surdejsmel, der kan ændre jeres produkt i en ny retning.
  • Stabiliseret fuldkornsmel og fibre af boghvede, byg, majs, havre, rug og hvede.
  • Toppings og fyld som f.eks. frø, flager, knækket hvede og maltet knækket hvede.

Velkommen til en verden med naturlige smagsstoffer og farver!

Læs mere om Limagrain Céréales Ingrediénts og deres ingredienser her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alsiano A/S

Blokken 21
3460 Birkerød
Danmark
Alsiano A/S

Send til en kollega

0.205