23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Båndtransportører til bageri, konfekture, kød, fjerkræ, fisk, skaldyr og mejeri på Anuga FoodTech

Kig forbi hal 10.1, stand A060 og se et bredt sortiment af Båndtransportører til fødevarehåndtering –og forarbejdning.

Vi tilbyder komplette transportsystemer der kan flytte produktet fra ét sted til det næste hurtigt og effektivt. For at imødekomme de forskellige behov, tilbyder vi en lang række skræddersyede løsninger. Blandt andet bånd med stigninger og fald, bånd der kan flytte produkter fra en linje til en anden eller fra flere linjer i én linje, bælte skrabere, særlige bælte muligheder og meget mere.

Skal hygiejnen sættes i højsædet
Vi samarbejder med Dorner som er en af USA’s førende transportørproducenter. Vi kan derfor tilbyde vores kunder et meget fleksibelt transportørprogram indenfor standardiserede- såvel som specialløsninger.
Kendetegnet ved Dorners produkter er den meget høje kvalitet, den lette rengøring og vedligeholdelse samt deres mange forskellige godkendelser.

Når standard produkter ikke dækker dine behov, har Dorners ingeniører stor erfaring med kundetilpassede applikationer. De står klar til at hjælpe med at løse dine problemer med en special løsning.
Vi deltager på Anuga i samarbejde med vores leverandører og viser pneumatik og transportbånd i rustfrit stål, der er særdeles velegnet til fødevareindustrien.

Du finder vores leverandører her:
Api: hal 4.2, stand C029
Beko: hal 10.1, stand F100
Dorner: hal 10.1, stand A060

Se vores brede produktprogram i rustfrit stål her
Se alle vores båndtransportører (conveyors) her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047