23948sdkhjf

Kun 1 plads tilbage på den danske fællesstand på Seafood Processing Global (SPG) 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eksportforeningen

Den danske fællesstand på SPG 2018 er tæt på udsolgt. Vi har nu kun 1 stand tilbage. Så kan deltagelse på SPG være interessant for dig, så er det nu du skal slå til. Den danske fællesstand på SPG 2018 bliver den største til dato.

Seafood Processing Global er den førende messe dedikeret løsninger, services og teknologi til den internationale fisk- & skaldyrsforarbejdningsindustri. Den danske fællesstand er placeret centralt i hal 4, der har fokus på teknologi og udstyr til fisk- & skaldyrsforarbejdningsindustri. Den danske fællesstand har  pt deltagelse af 29 danske virksomheder, som på den danske fællesstand vil blive stærkt profileret overfor den internationale skare af besøgende på messen. På messen kan du møde relevante beslutningstagere og indkøbere fra fisk- og skaldyrsindustrien fra det meste af verden og mange primærproducenter af fisk- & skaldyr vil være repræsenteret på messen Seafood Expo Global (SEG), som finder sted parralelt med SPG. Der er dermed mulighed for at møde en lang række potentielle kunder på messen og der er stærk synergi i at de 2 messer afholdes på samme tid og sted.

Danish Fish Tech Group står for meget af det praktiske på den danske fællesstand, så du kan fokusere på dialogen med besøgende, kunder og potentielle kunder, kort sagt om salget

Læs mere om SPG og den danske  fællesstand her.

Kontakt os allerede i dag

Martin Winkel, martin.winkel@dk-export.dk, tlf 60208557

Lise-Marie Hornsved, lisemarie.hornsved@dk-export.dk, tlf 60208568

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eksportforeningen

Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Danmark
Eksportforeningen

Send til en kollega

0.153