23948sdkhjf

Akvakulturkonference d. 6. april hos Grundfos i Bjerringbro

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eksportforeningen

Formålet er at samle aktører indenfor akvakulturbranchen om et samarbejde for at styrke eksporten af danske teknologier og løsninger, fremme Danmark som udstillingsvindue inden for akvakultur samt at styrke innovation og udvikling.

Akvakulturkonferencen finder sted d. 6. april hos Grundfos i Bjerringbro og skal danne basis for inspiration til eksporterende virksomheder. På dagen vil deltagerne også få mulighed for at byde ind med input og ideer, der kan medvirke til at styrke eksporten af dansk teknologi og løsninger til den internationale akvakulturindustri .

Tilmelding er nødvendig, og der er et begrænset antal pladser på 80 personer til konferencen. Tilmelding kan ske via dette link, hvor du også kan læse mere om akvakulturkonferencen.

Deadline for tilmelding er d. 28. marts. Deltagelse er gratis, men der vil bliver opkrævet et no-show gebyr på DKK 500 + moms såfremt en person tilmeldt ikke møder op på dagen.

Arrangørkredsen består af følgende organisationer: AquaCircle, Danish Fish Tech Group (Eksportforeningen), Dansk Industri, Dansk Miljøteknologi, DTU Aqua, Landbrug & Fødevarer, Udenrigsministeriet og Miljø- og Fødevareministeriet. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eksportforeningen

Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Danmark
Eksportforeningen

Send til en kollega

0.129