23948sdkhjf

Lynlåsposer skaber ekstra værdi i det professionelle køkken

| Medlemsnyhed | Indrykket af Euro Poultry A/S

Euro Poultry har integreret lynlåse i deres Top Table-poser, som giver flere fordele for det professionelle køkken.

Hos Euro Poultry arbejder vi hele tiden på at udvikle produkter, der passer ind i vores kunders behov. Derfor har vi integreret lynlåse i vores poser fra Top Table, som gør det nemmere at håndtere vores serveringsklare fjerkræprodukter. 

Selvom denne lille opfindelse måske ikke lyder af meget, så giver lynlåsposen faktisk adskillige fordele for dem, der står ude i det professionelle køkken. 

Med den smarte genlukningsfunktion behøver kunderne ikke længere at optø en hel pose ad gangen eller putte produkterne over i andre lufttætte poser. I stedet kan de bare åbne posen, tage det antal fjerkræprodukter op, som de skal bruge, og lyne posen til igen.

Udover at det sparer dem for værdifuld tid i deres køkken, hjælper de nemme lynlåsposer også med at holde madspildet nede. Det er både godt for miljøet, og så øger det samtidig kundernes indtjening.

Derudover sørger lynlåsen også for, at der ikke kommer rimfrost ned i posen, hvilket potentielt kan skabe frysebrændthed på produkterne. Dermed sikrer Euro Poultrys kunder, at produkterne altid bevarer den ensartede og høje kvalitet.

Her kan du se en kort video af den smarte lynlåspose fra Top Table


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Euro Poultry A/S

K. Christensens Vej 2M
9200 Aalborg SV
Danmark
Euro Poultry A/S

Send til en kollega

0.084