23948sdkhjf

B&R på Anuga FoodTec 2018 netop nu!

| Medlemsnyhed | Indrykket af B&R Industrial Automation A/S

B&R præsenterer revolutionerende produkttransport og IIoT-løsninger på Anuga FoodTec 2018.


Fødevaregodkendt massetilpasning med ACOPOStrak

På årets Anuga FoodTec-messe fra d. 20.-23. marts i Köln vil besøgende på B&R’s stand (A38 B39 i hal 7.1) opleve en revolution i produkttransport til adaptiv fremstilling. ACOPOStrak redefinerer produktionsøkonomi og udstyrseffektivitet (OEE) med sine uovertrufne dimensioner af fleksibilitet og brugervenlighed. Det fødevaregodkendte design og højhastigheds-divertere gør ACOPOStrak til den ultimative transportløsning til rentabel mad- og drikkevareproduktion ned til partier af én.

Edge computing til Industrial IoT
B&R driver den digitale transformation med fleksible edge-arkitekturer med kraftfulde APROL-løsninger. B&R Edge Controllers implementerer analytics og business intelligence i datakilden og yder sømløs tilslutning fra sensoren til skyen med transparent adgang på alle operationelle niveauer. Velinformerede anlægsoperatører er i stand til at foretage målrettede tilpasninger, som har direkte indvirkning på effektivitets- og resultatmålinger.

Gør operational excellence muligt
Besøgende på B&R-standen vil kunne se fordelene ved intuitiv, web-aktiveret drift og direkte web-forbindelse ned til sensoren. B&R’s dedikation til åbne standarder som POWERLINK, openSAFETY, OPC UA og PackML muliggør sømløs kommunikation og perfekt orkestreret performance på tværs af multi-leverandørlinjer.

Læs mere om ACOPOStrak, vores nyeste produkttransport system, IIoT-løsninger og alle de andre spændende produkter vi kan tilbyde på www.br-automation.com/da

Mød B&R Industrial Automation A/S til Anuga FoodTec på stand A38 B39 i hal 7.1.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
B&R Industrial Automation A/S

Rolundvej 17-19
5260 Odense S
Danmark
B&R Industrial Automation A/S

Send til en kollega

0.104