23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Zebicon på Control 2018

Zebicon står klar til at give en rundvisning på GOMs stand, når Control-messen i Stuttgart løber af stablen den 24.-27. april 2018.

Control er den vigtigste messe inden for opmåling og kvalitetskontrol, hvor mere end 900 udstillere fra hele verden er samlet på et sted. Zebicons leverandør af måleudstyr, GOM, er repræsenteret på Control-messen igen i år med det helt store setup.

Oplev det nyeste inden for optisk måleteknik
GOM medbringer hele paletten af måleudstyr heriblandt flere nyheder, som bliver lanceret i forbindelse med messen. På GOMs stand kan du opleve alt fra manuel 3D scanning til de store automatiserede løsninger. Herudover præsenteres optisk koordinatmåling, deformationsanalyse og materialetest, samt GOMs forskellige softwarepakker til analyse og inspektion.

Mød Zebicon på GOMs stand
GOM udstiller i hal 3, hvor Zebicon står klar til at tage imod de danske besøgende og give en rundvisning på standen den 24.-26. april. Du kan allerede nu booke en tid til at mødes med Zebicons salgsteam på messen og få en mere målrettet præsentation af GOMs systemer ud fra konkrete virksomhedsbehov. 

Book et møde ved at sende en mail til bla@zebicon.com.

Bestil dit gratis adgangskort her

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Send til en kollega

0.079