Få opskriften på, hvordan du skaber balance mellem drift og udvikling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Væksthus Syddanmark

Den 23. april 2018 inviterer Spirende Fødevareoplevelser og HORESTA restauranter og hoteller til inspirationsdag

  • Mette Hvarre Gassner, restaurantchef på Ti Trin Ned i Fredericia, fortæller den inspirerende historie om udviklingen af restauranten og tilhørende gårdproduktion.
  • Jimmy Vejlemark fra OnlinePlus gør dig skarpere på din virksomheds profilering på sociale medier.
  • Ekspert i e-mail markedsføring, Christina Klitsgaard indvier dig i, hvordan du udnytter et af de mest effektive marketing-værktøjer til at drive salg.

Deltagelse er gratis men tilmelding nødvendig

Smag på mere og tilmeld dig


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Væksthus Syddanmark

Forskerparken 10E
5230 Odense M
Danmark
Væksthus Syddanmark

Send til en kollega

0.111