23948sdkhjf

Wexøe A/S etablerer datterselskab i Sverige

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wexøe A/S

Wexøe A/S etablerer datterselskab i syd Sverige. Efter 60 år med fokus på salg af løsninger til bl.a. den danske industri har Wexøe valgt at etablere et datterselskab i forskerparken IDEON i Lund.

Siden sommeren 2014 har Wexøe A/S været ”market making” distributør for Rockwell i Danmark. Etableringen i Sverige sker som et spin-off af dette samarbejde.

”Vi er stolte af, at Rockwell Automation nu også har valgt os som ”market making” distributør i Sverige”, udtaler adm. direktør Mogens Brusgaard og fortsætter ”Wexøe A/S repræsenterer en række andre industrileverandører på det danske marked, som leverer komplementærprodukter til Rockwell Automations løsninger. Da vi fortalte vores øvrige industri partnere om dette eventyr, kunne vi med stor tilfredshed konstatere at næsten alle ville være med fra vores begyndelse i Sverige.”

Wexøe A/S satser på erfarne kræfter, idet vi har ansat Tony Anell som divisionschef i det Svenske datterselskab. Tony har over 30 års erfaring med industriel automatik - de seneste 20 år i forskellige lederroller hos Rockwell Automation.

”Jeg glæder mig til at påbegynde denne entreprenante opgave og blive en del af det dedikerede Wexøe team.” udtaler Tony Annell ”På trods af Dansk/Svenske kulturforskelle, er jeg sikker på at, også Svenske industrikunder vil værdsætte de faglige kompetencer som Wexøe teamet kan bringe i spil, samt vores mange fleksible logistikløsninger.” fortsætter Tony.

Wexøe er i fuld gang med deres søgen efter nye Svenske team medlemmer. Teamet kommer til at bestå af både højt kvalificerede Key Account Managers samt Commercial engineers.

”Vi ønsker også i Sverige med mod, dedikation og indsigt at være en agil sparringspartner for såvel kunder som de partnere, vi repræsenterer,” udtaler administrerende direktør Mogens Brusgaard.

For yderligere information:   
Wexøe Holding A/S, Mogens Brusgaard, tlf.:+45 40701444     E-mail: mbr@wexoe.dk
Wexoe AB, Tony Annell, tlf.:+46 706092610   E-mail: tan@wexoe.se

Fakta:
Wexøe A/S er et privatejet ”teknikhus”, som udvikler værdiskabende løsninger til og sammen med vores kunder. Løsningerne er oftest en kombination af teknik, rådgivning, logistik og service. I vores divisioner: Installation, Industry, Power og Solutions sidder kompetente medarbejdere, der kan rådgive og tør udfordre dig og som kender netop din branche. Kort sagt ”vi ved hvad vi taler om” og det har vi i øvrigt gjort i over 60 år.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wexøe A/S

Lejrvej 31
3500 Værløse
Danmark
Wexøe A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11