23948sdkhjf

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Saint-Gobain Ecophon A/S

Tror du gæsterne altid nyder deres samtale lige så meget som maden og vinen?

93%1) er enige i, at lydkomforten er lige så vigtig som mad og god service, når man besøger en restaurant/café.

Lyden i restauranter kan nemt og effektivt optimeres, uden at gå på kompromis med restaurantens identitet eller visuelle udtryk. At inddrage akustikken i restauranternes design er der adskillige gode grunde til, men i bund og grund handler det om at skabe den perfekte atmosfære for gæsterne og her spiller god lyd og design en vigtig rolle.

Skaber du en god restaurantoplevelse? Se hvordan andre restauratører har optimeret akustikken

En ny spændende akustikløsning til restauranten kunne med fordel være Ecophon FocusTM Ez, (vist på billedet) som er en akustikplade med en ny patenteret kantsystem. Med den nye FocusTM Ez kan man vise synlige kanter og derved fx fremhæve retningen i et lokale eller skabe særlige mønstre, der understreger det ønskede visuelle udtryk. Systemet er nemt og fleksibelt at arbejde med. Pladerne kan sættes op i skinnesystemet på forskellige måder alt efter, hvilket udtryk, man ønsker på loftet. 

Se hvilke løsninger der kunne være en mulighed for dig

Har du ikke muligheden for at montere et heldækkende akustikloft, kan vægabsorbenter være et rigtig godt alternativ. Med Ecophons AkustoTM vægabsorbenter har man foruden en effektiv akustikløsning også muligheden for at forstærke restaurantens visuelle udtryk. En vifte af farver og forskellige teksturerede overflader sikrer, at Ecophon AkustoTM er egnet til en række anvendelsesområder.

Læs mere om vægabsorbenter her

 

 1) Kilde: HRF, Sverige (Organisation for personer med høretab)

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Saint-Gobain Ecophon A/S

Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark
Saint-Gobain Ecophon A/S

Send til en kollega

0.102