23948sdkhjf

Nye succeshistorier fra fødevarebranchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Truecommerce Denmark ApS

TrueCommerce hjælper producenter, importører og distributører i fødevarebranchen med at styrke deres forretning. Læs vores succeshistorier fra branchen her.

Enhver forsinkelse eller lignende fejl kan resultere i tomme hylder i butikken, hvilket i sidste ende giver negative resultater på bundlinjen for både leverandørerne og deres kunder.

Fødevarevirksomheder vælger i stigende grad TrueCommerces EDI-platform, således at strømmen af ordrer, fakturaer og forskellige dokumenttyper automatiseres. Dette gør virksomhederne i stand til at handle proaktivt, så de kan imødekomme de skiftende behov hos deres kunder og forbrugerne.

Læs her, hvordan en række fødevareproducenter og -leverandører har styrket deres forretning:

Seafresh Group: En effektiv og pålidelig forsyningskæde er nøglen til at sikre, at britiske Seafresh Group til enhver tid kan levere alt godt fra havet i førsteklasses kvalitet. Seafresh Group valgte en EDI-løsning fra TrueCommerce, og det gjorde en kæmpe forskel. Læs historien her.

Fresca Group: Britiske Fresca Group er en succesfuld koncern, hvis selskaber handler med, leverer, pakker og håndterer frisk frugt og grønt af højeste kvalitet. De ønskede at øge effektiviteten og reducere arbejdsbyrden for deres egen it-afdeling. De valgte derfor at lægge al EDI i hænderne på TrueCommerce. Læs historien her.

Royal Greenland: For Royal Greenland er konstant høj vareleverancesikkerhed og hurtige økonomiske transaktioner afgørende. Outsourcing af EDI gav plads til at fokusere på kerneforretningen. Læs historien her.

Princes: Princes er en førende international fødevareproducent, -importør og -distributør. Med forretningens vækst kom et øget behov for dokumentudveksling - og dermed stigende omkostninger til interne ressourcer. Princes valgte derfor en Managed EDI Service fra TrueCommerce. De sparer nu ressourcer og udveksler nemt og effektivt dokumenter med 100+ kunder på tværs af Europa. Læs historien her.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Send til en kollega

0.084